Bódi Slyvi Tibetből Nepálba utazott, így éli meg a változást

Bódi Sylvi utazás szabadság Tibet Nepál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget utazik Bódi Slyvi, élményeiről pedig szebbnél szebb fotókat tölt fel közösségi oldalára. Most pedig azt is elárulta, milyen Nepálban lenni. 

Tibetből utazott Nepálba Bódi Sylvi, Tibetben tartózkodása alatt pedig többször beszámolt róla, hogy kissé nyomasztónak érzi a légkört, pedig az ott élők nagyon kedvesek.

Nepálból azonban a következőképp írt közösségi oldalára:

"Nepálban sokkal jobb energiákat érzékeltem. Az emberek kedvesek, barátságosak, mosolygósak. Jó érzés volt végre szabadon sétálni és megcsodálni az ország látnivalóit. Kathmanduban kezdtünk, de ebböl 2 nap elég is volt... Kb.3 millióan élnek itt, iszonyatos forgalom, kosz és szegénység van itt... Sehol nem láttam ekkora szmogot! Szürkéskék volt a levegö. De még ennek ellenére is jobban éreztem magam, mint a kínaiak által elfoglalt Tibetben... Sajnos nem a legjobbkor látogattunk ide, hiszen júniustól kezdödik az esös idöszak és mostanra nagyon sok szmog gyült össze itt a hegyekben... A monszun után sokkal szebb, legalábbis tisztább a levegö, azt mondják" - írta fotójához Bódi Sylvi.

Nepálban sokkal jobb energiákat érzékeltem. Az emberek kedvesek, barátságosak, mosolygósak. Jó érzés volt végre szabadon sétálni és megcsodálni az ország látnivalóit. Kathmanduban kezdtünk, de ebböl 2 nap elég is volt... Kb.3 millióan élnek itt, iszonyatos forgalom, kosz és szegénység van itt... Sehol nem láttam ekkora szmogot! Szürkéskék volt a levegö... De még ennek ellenére is jobban éreztem magam, mint a kínaiak által elfoglalt Tibetben... Sajnos nem a legjobbkor látogattunk ide, hiszen júniustól kezdödik az esös idöszak és mostanra nagyon sok szmog gyült össze itt a hegyekben... A monszun után sokkal szebb, legalábbis tisztább a levegö, azt mondják. (A helyiek állítják, hogy december és január a legideálisabb hónap a nepáli látogatáshoz, de igazából október és április között bármikor jó.) Kathmanduban megnéztük, amit meg kellett, pontosabban ami megmaradt... Nepál fövárosást egy 7.8-as erösségü földrengés rázta meg 2015-ben. Ez a természeti katasztrófa amellett, hogy hatalmas városrészeket rombolt le, ezrek életét követelte (20 ezer sérült, 9 ezer halott, félmillió összedölt otthon), sajnos a templomok és emlékmüvek nagyrészét is megrongálta. (A közel 700 kultúrális emlékmüböl 131 teljesen összeomlott.) Ez hatalmas csapást jelentett az országnak, hiszen a világon itt található a legtöbb az UNESCO Világörökség által listázott emlékmüvekböl. Köszönhetöen a rengeteg támogatásnak szépen haladnak az újraépítéssel, renovációval, de azért ez még el fog tartani egy darabig... (A becslések szerint a teljes helyreállításhoz több, mint 130 millió angol font szükséges.) A puszítás ellenére is látszik, hogy valaha milyen szépek lehettek ezek a részek. #Nepal #Travel #Kathmandu #SylviBodi #TravelNepal

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Ördög Nóra a kamerák előtt sírta el magát: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180620-ordog-nora-a-kamerak-elott-sirta-el-magat-video.htmlA Nánási család Disneylandben járt és Ördög Nórát annyira meghatotta gyermekei őszinte boldogsága, hogy elsírta magát. UtazásOrigoGoldie Hawn megmutatta testét fürdőruhában: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180619-goldie-hawn-megmutatta-testet-furdoruhaban-foto.htmlGoldie Hawnért férfiak ezrei voltak oda annak idején, de a színésznő még ma is büszke lehet alakjára: megmutatta, hogyan fest fürdőruhában. UtazásOrigoFérjhez ment Sydney Van den Bosch, szépségirálynő, így töltötte a nászutathttp://www.life.hu/lifeutazas/20180619-ferjhez-ment-sydney-van-den-bosch-szepsegiralyno-igy-toltotte-a-naszutat.htmlNéhány nappal ezelőtt ment férjhez az egykori magyar szépségkirálynő, Sydney van den Bosch, aki azonnal nászútra is indult focista férjével, a világ egyik legszebb helyére. UtazásOrigoMajoros Hajni nyaral: hihetetlenül szexi képet posztolthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180618-majoros-hajni-nyaral-hihetetlenul-szexi-kepet-posztolt.htmlUgyan Majoros Hajni a barátnői társaságában fotózkodott, a kommentelők nem tudták levenni róla a szemüket. UtazásOrigoKrakkó kulturális látnivalói és a lengyel gasztronómiahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180614-krakko-kulturalis-latnivaloi-es-a-lengyel-gasztronomia-lengyelorszag.html10 millió ember nem tévedhet: évente ugyanis körülbelül ennyi turista választja Krakkót. Európa egyik legkedveltebb turisztikai célpontja megunhatatlan, a lenyűgöző történelmi épületektől a sokszínű lengyel gasztronómiáig számtalan okunk van rá, hogy legalább egyszer ellátogassunk ide. Ráadásul a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről már 1 óra alatt ott lehetünk. UtazásOrigoKárpáti Rebeka megmutatta kerek fenekét: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180615-karpati-rebeka-megmutatta-kerek-feneket-foto.htmlKárpáti Rebeka éppen Mallorcán nyaral, és természetesen erről is posztol: fürdőruhában mutatta meg fenekét. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.