Liptai Claudia és Pataki Ádám Ausztriába utaztak pihenni

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
pihenés cukrászda Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia utazás Ausztria nyaralás nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ausztriában pihente ki az esküvő és a lakodalom fáradalmait Liptai Claudia és Pataki Ádám. Kisfiukat is magukkal vitték. 

Liptai Claudia és Pataki Ádám már hiavatalosan is férj és feleség. Ahogyan korábban mi is megírtuk, a barátaikkal és a gyerekekkel utaznak nászútra Amerikába.

Úgy tűnik azonban, hogy a pihenéssel nem tudtak várni, máris elutaztak Ausztriába.

Ezeket a meglepő dolgokat csinálják a pilóták repülés közbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180629-ezeket-a-meglepo-dolgokat-csinaljak-a-pilotak-repules-kozben-alvas.htmlGondolkodtál már azon, mivel ütik el az időt a pilóták a hosszú repülőutak alatt? Most eláruljuk! Utazás--Foci vb 2018: Szabadtéri helyek Budapesten, ahol nézheted a meccsekethttp://www.life.hu/lifeutazas/20180626-szabadteri-helyek-budapesten-ahol-kivetiton-lehet-nezni-a-focivb-dontot-2018.htmlNem túlzás: focilázban ég a világ. A világbajnokság meccseire azok közül is sokan kíváncsiak, akik egyébként nem rajonganak a futballért. Nos, a szurkolásnak a nyár is kedvez, hiszen nem kell a négy fal között, a televízión követned az eseményeket. Összeszedtünk néhány budapesti szabadtéri helyet, ahol a barátaiddal iszogatva adhatsz hangot a gólörömödnek. UtazásOrigoTörökországban hajtott végre kényszerleszállást egy magyar utasokat szállító géphttp://www.life.hu/lifeutazas/20180627-torokorszagban-hajtott-vegre-kenyszerleszallast-egy-magyar-utasokat-szallito-gep.htmlKényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Antayában. A gépen több magyar utas is tartózkodott, azt mondják: a reptéren nem közölték velük a kényszerleszállás okát, féltek és fáztak. UtazásOrigoA Baltikum Szilícium-völgye, a Lettország-beli Riga http://www.life.hu/lifeutazas/20180614-a-baltikum-sziliciumvolgye-riga-lettorszag.htmlHa valaki megkérdezi, hova érdemes idén utazni, biztosan nem számít arra, hogy az egyik elsődleges javaslatunk Lettország. Pedig több szempontból is ideális úti cél, és nem csak nyáron: vannak gyönyörű homokos tengerpartjai, miközben sokszínű kultúrája, lenyűgöző épületei és rohamosan fejlődő üzleti élete mellett sem érdemes elmenni. A Baltikumba Budapestről közvetlen rigai repülőjárat indul. UtazásOrigoBódi Slyvi Tibetből Nepálba utazott, így éli meg a változásthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180620-bodi-slyvi-tibetbol-nepalba-utazott-igy-eli-meg-a-valtozast.htmlRengeteget utazik Bódi Slyvi, élményeiről pedig szebbnél szebb fotókat tölt fel közösségi oldalára. Most pedig azt is elárulta, milyen Nepálban lenni. UtazásOrigoÖrdög Nóra a kamerák előtt sírta el magát: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180620-ordog-nora-a-kamerak-elott-sirta-el-magat-video.htmlA Nánási család Disneylandben járt és Ördög Nórát annyira meghatotta gyermekei őszinte boldogsága, hogy elsírta magát. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.