A csodaszép pilóta, Sara Johansson elképesztő képeket készít életéről

Forrás: NORTHFOTO/Sara Johansson / mediadrumworld.com/Sara Johansson / Mediadrumworld.Com -
pilóta repülő Sara Johansson utazás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svéd pilóta, Sara Johansson közösségi oldalának már több mint 28 ezer követője van. Ezt pedig nemcsak azzal érte el, hogy ő maga csodaszép, hanem azzal is, hogy elképesztő képeket készít életéről. 

Napjait repüléssel tölti az elképesztően szép svéd pilótanő, Sara Johannson, közösségi oldalának már több, mint 28 ezer követője van.

Bejárja a világot, élményeiről pedig fotókat készít, melyeket követőivel is megoszt. Rengeteg képet készít például akkor, amikor egyenruhát visel, de akkor is, amikor szabadidejében felfedezi az idegen tájakat. A kommentelők pedig nem tudnak betelni fotóival.

Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy 16 évesen volt lehetősége először pilótafülkében ülni, ám az iskolában még fodrász akart lenni. Ám végül rájött, személyiségéhez leginkább a pilótaszakma illik, így keresett egy számára megfelelő képzést.

Sara Johansson imádja a hivatását Forrás: NORTHFOTO/Sara Johansson / mediadrumworld.com/Sara Johansson / Mediadrumworld.Com

Itt például épp egy Rubik-kockát próbál kirakni:

Did you know that the Rubik’s cube has 43 252 003 274 489 856 000 combinations (43 quintillion). Incredible!!! #rubikscube

Sara Johansson (@johsara) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.