Bikinire vetkőzött Tóth Vera: Olaszországban nyaral az énekesnő

Olaszország bikini Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olaszországban nyaral Tóth Vera, és olyat tett, ami nem is olyan régen elképzelhetetlen lett volna... 

... bikinire vetkőzött. A dicsérő szavak és lájkok természetesen nem maradhattak el: Vera pedig valósággal virul a fotón. Az énekesnő egyébként nem is tagadja, nagyon élvezi megváltozott testét. Nemrégiben mellplasztikán is átesett, azóta kijelentette: ha egy mód van rá, hanyagolja a melltartót.

Hétfői szenvedés

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Szexi fotókon, bikiniben pózol Galambos Lajos lánya, Boglárkahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180731-szexi-fotokon-bikiniben-galambos-lajos-lanya-boglarka.htmlGalambos Bogi Görögországban nyaralt, onnan töltött fel pár képet a közösségi oldalára. UtazásOrigoVéget ért Liptai Claudiáék amerikai útjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180729-veget-erti-liptai-claudiaek-amerikai-utja-pataki-adam.htmlHazatért Amerikából Liptai Claudia, Pataki Ádám és a gyerekek. A műsorvezető édes fotókkal búcsúztatja a nyaralást. UtazásOrigoBikiniben napozik Portugáliában Molnár Andihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180603-bikiniben-napozik-portugaliaban-molnar-andi-tancosno-musorvezeto.htmlA táncosnő-műsorvezető Portugáliában nyaral és meg is osztott egy bikinis-napozós képet magáról. A 35 éves híresség bombaformában van. Mutatjuk. Utazás--A legboldogabb magyar város, Szombathely - Ismerd meg a nevezetességeit!http://www.life.hu/lifeutazas/20180410-a-legboldogabb-magyar-varos-szombathely-elkeszult-magyarorszag-boldogsagterkepe.htmlAz ELTE PPK Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportja és a Jobb Veled a Világ Alapítvány idén is elkészítette Magyarország boldogságtérképét. Szombathely a legboldogabb, Salgótarján a legkevésbé boldog város, emellett a nők sokkal jobban érzik magukat, mint a férfiak, derül ki a felmérésből. UtazásOrigoBikinis fotót posztolt Zanzibárról Schobert Lara: mint egy modellhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180330-bikinis-fotot-posztolt-schobert-lara-mint-egy-modell.htmlZanzibáron táboroztat Rubint Réka, ahova természetesen a családja is elkísérte. UtazásOrigoKét napig Budapest Európa gasztronómiai fővárosahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180324-ket-napig-marcius-25-26-budapest-europa-gasztronomiai-fovarosa.htmlMárcius 24-én szombaton érkeztek meg Budapestre az első, európai hírű séfek, olyan szakemberek, akik az éttermüket Michelin-csillaghoz segítették hozzá - mondta a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója az MTI-nek. Guller Zoltán közölte: a Michelin és a Magyar Turisztikai Ügynökség együttműködésének köszönhetően hétfőn Budapesten lesz az európai gasztronómia egyik legrangosabb eseménye, az európai Michelin Guide díjátadó ünnepség, ahol öt ország - köztük Magyarország - megtudja, mely éttermeik érdemelték ki a Michelin-csillagot. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.