Less be Marilyn Monroe hotelszobájába!

hotel Marilyn Monroe New York lakosztály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárki kibérelheti azt a hotelszobát, amelyben Marilyn Monroe élt férjével.

Ha szeretnél egy éjszakát eltölteni abban a hotelszobában, amelyben Marilyn Monroe élt, akkor most itt a lehetőség! A DailyMail azt írja, a szőkeség férjével, a baseballjátékos Joe DiMaggióval élt a New York-i Lexington Hotel lakosztályában az 1950-es években.

A szerelmi fészket, ahol a pár fényűző bulikat is tartott, most bárki kibérelheti, de az érdeklődőnek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, egy éjszakára 1200 dollárt, azaz nagyjából 320 ezer forintot kell kifizetniük.

Kate McKinnon színésznő Animal Cannibals dalt rappelt Jimmy Fallon műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-kate-mckinnon-szineszno-animal-cannibals-dalt-rappelt-jimmy-fallon-musoraban.htmlKate McKinnon színésznő Magyarországon forgatott filmjéről beszélgetett Jimmy Fallon műsorában, és bemutatta, mit sikerült elsajátítania a magyar nyelvből: elképesztően ügyesen elrappelt egy részletet az Animal Cannibals egyik dalából. TV + SztárokOrigoAndy Vajna és Arnold Schwarzenegger együtt ünnepelték születésnapjukathttp://www.life.hu/sztarok/20180802-andy-vajna-es-arnold-schwarzeneggerrel-egyutt-unnepeltek-szuletesnapjukat.htmlAndy Vajna 74. születésnapját nagyon kellemes társaságban ünnepelte: Anrold Schwarzenegger együtt tartották meg a jeles napon. TV + Sztárok--Árpa Attila 46 évesen is nagyon sármos: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-arpa-attila-46-evesen-is-nagyon-sarmos.htmlÁrpa Attila friss fotót posztolt közösségi oldalára: 46 évesen is nagyon sármos. TV + Sztárok--Orbán József egyházi temetést kap, Budapesten is elbúcsúztatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-orban-jozsef-egyhazi-temetest-kap-budapesten-is-elbucsuztatjak.htmlA 100 Folk Celsius zenésze, Orbán József hétfőre virradóra hunyta le örökre a szemét. Temetését barátai, pályatársai szervezik. Mivel nagyon sokat szerették őt, Budapesten is tartanak búcsúztatót. TV + SztárokOrigoEgy Instagram fotó tanúsága szerint újra szerelmes Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180802-egy-instagram-foto-tanusaga-szerint-ujra-szerelmes-sarka-kata-hashtag.htmlKata a legutóbbi posztjában nagyon sejtelmesen közölte, hogy már nem csak a gyermekeivel töltötte a nyaralásukon az estét. A rajongókat szétveti a kíváncsiság, hogy megtudják, ki a a férfi. TV + SztárokOrigoKiszel Tünde rózsaszín gumimatracba kapaszkodva ringatózik a tengeren: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180801-kiszel-tunde-rozsaszin-gumimatracba-kapaszkodva-ringatozik-a-tengeren.htmlKiszel Tündét friss videóján egy gumimatracba kapaszkodva ringatják a tenger hullámai. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.