Nyolc hálószobás luxusvillában száll meg Harry herceg és Meghan Markle: videó

Forrás: Getty Images -
luxus Villa Meghan Markle Ausztrália Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októberben rendezik a Harry herceg által alapított Invictus Games-t Ausztráliában, amelyen természetesen a hercegi pár is tiszteletét tesz. Most az is kiderült, milyen luxusvillában szállnak meg.

A Herald Sun úgy tudja, októberi ausztráliai látogatása során a Sydney külvárosában lévő Villa del Maréban fog megszállni Harry herceg és Meghan Markle. A villa nyolc hálószobával és tengerparti kilátással rendelkezik. Van benne továbbá egy csodás medence, néhány nappali, egy bár és nyolc fürdőszoba.

Persze hatalmas költségekkel jár, a csodás épületet közel 8 milliárd forintért lehet kivenni. Ezért az árért már kapnak egy saját komornyikot is.

Nagyjából két hétig fognak itt tartózkodni, aztán folytatják körútjukat Új-Zélandon, Tongán és Fidzsin.

Meghirdették az álommunkát: egy görög szigeten kell macskákat simogatnihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180813-meghirdettek-az-alommunkat-egy-gorog-szigeten-kell-macskakat-simogatni.htmlGörögország és macskák... Kell ennél több? Most tiéd lehet egy álommunka, amely során mindkettőt megkaphatod. UtazásOrigoIdén 294 embert mentettek ki a Balatonbólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180811-iden-294-embert-mentettek-ki-a-balatonbol-oten-fulladtak-bele.htmlA Balaton messze az ország legbiztonságosabb természetes vize, ahol a vízi rendőrök idén 147 kivonulással 294 ember éltét mentették meg, a fulladások száma pedig harmadára csökkent tavalyhoz képest - mondta el Horváth László, a Balatoni Vízi Rendészeti Rendőrkapitányság vezetője Fonyódon. Utazás--Ilyen volt Zimány Linda luxusnyaralása: fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180810-ilyen-volt-zimany-linda-luxusnyaralasa.htmlGörögországban nyaral éppen Zimány Linda, a mesés helyekről pedig rengeteg képet posztol. Utazás--Tilla felesége, Kriszta bomba formában van: így fest bikinibenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180809-tilla-felesege-kriszta-bomba-formaban-van-igy-fest-bikiniben.htmlTilla a családi nyaralásokról szívesen tesz közzé fotót, így láthatjuk gyermekeit és feleségét is, az egyik felvételen éppen bikiniben. UtazásOrigoLiptai Claudia bikinis fotót mutatott magárólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180802-liptai-claudia-bikinis-fotot-mutatott-magarol.htmlLiptai Claudia szokásától eltérően mutatott magáról egy bikinis fotót a követőinek. UtazásOrigoSzexi fotókon, bikiniben pózol Galambos Lajos lánya, Boglárkahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180731-szexi-fotokon-bikiniben-galambos-lajos-lanya-boglarka.htmlGalambos Bogi Görögországban nyaralt, onnan töltött fel pár képet a közösségi oldalára. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.