Malia, Európa bulifővárosa

buli Kréta Görögország party Európa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádják a brit turisták a krétai várost, Maliát, ahol a hírek szerint a világ legvadabb bulijait tartják.

A Kréta szigetén lévő Malia városát igazi bulivárosnak tartják, ahol egész nyáron féktelen, hajlanig tartó partik vannak. Igen közkedveltnek számít ez a hely a brit turisták körében, épp ezért a DailyStar most utánajárt, mi is zajlik ott.

A portál azt írja, a britek Európa bulifővárosaként is emlegetik Maliát. A legismertebb szórakozóhelyek, a Candy Club, az Apollo, a Warehouse és a Zigzag szinte egymás mellett sorakoznak.

Minden héten kétszer van itt buli. Minden hely más, van, ahol R'n'B parti van, míg máshol a drum and bass stílus a menő. Őrület, ami itt zajlik. Ha két óra után megunom az egyiket, csak átmegyek a másikba" - mesélte az egyik turista.

Nem csoda, ha a britek élvezik a bulizást és szörnyen érinti őket, ha haza kell menniük és vissza kell térniük a szürke hétköznapokba.

Gyönyörű hely, egyszerűen depressziós lettem, amikor visszamentem Angliába, ahol minden stresszes... Mindent imádok, ami ezzel a munkával jár. Öt éve jöttem ide nyaralni, és akkor felajánlottak nekem egy állást nyárra. Azóta évről évre visszajövök ide dolgozni" - áradozott egy ott dolgozó brit nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.