Weisz Fanni bikinis fotóval mutatta meg, hova utaztak nászútra

Forrás: realweiszfanni/Instagram -
Hajmásy Péter Weisz Fanni utazás Dubaj nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben esküdött egymásnak örök hűséget Weisz Fanni és kedvese, Hajmásy Péter. A modell most pedig azt is megmutatta közösségi oldala követőinek, hogy milyen mesés helyet választottak a nászúthoz. 

Bikinis fotóval mutatta meg Weisz Fanni, hova utazott nászútra újdonsült férjével, Hajmásy Péterrel.

A szerelmesek egy eldugott tisztáson esküdtek egymásnak örök hűséget, a vőlegény pedig jelnyelven is elmondta fogadalmát. A siket modell frissen feltöltött fotójából kiderül, hogy Dubajba utaztak, hogy kipihenjék az esküvő fáradalmait. Fanni egy csodás fekete bikiniben mutatta meg alakját a tengerparton. A posztból pedig az is kiderül, hogy 43 fokos hőségben élvezik egymás társaságát.

❤️ #43fok #kicsitmelegnekerzem #hihetetlen

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Malia, Európa bulifővárosahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180827-malia-europa-bulifovarosa.htmlImádják a brit turisták a krétai várost, Maliát, ahol a hírek szerint a világ legvadabb bulijait tartják. UtazásOrigoLuxusyachton pihen a Gáspár család Horvátországban: fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180827-luxusyachton-pihen-a-gaspar-csalad-horvatorszagban.htmlGáspár Győző és családja Horvátországban nyaral, nem is akárhol: egy luxusyachton pihennek. Utazás--Így néz ki az űrből a Balaton: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180822-igy-nez-ki-az-urbol-a-balaton.htmlA Nemzetközi Űrállomásról fotózták le a Balatont, amely mesés zöld színben pompázik. Az internet népe elámult a csodás felvételen. Utazás--Szinetár Dóra nyaralás alatt is mos: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180822-szinetar-dora-nyaralas-alatt-is-mos-foto.htmlSzinetár Dóra még nyaralás alatt sem pihen: ruhát mosott.UtazásMegvertek egy lányt horvátországi nyaralásán, mert nem akart többet fizetni a szállásérthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180821-megvertek-egy-lanyt-horvatorszagi-nyaralasan-mert-nem-akart-tobbet-fizetni-a-szallasert.htmlHorvátországba utazott nyaralni párjával egy brit diák, Laura Denmar, aki nem azt kapta a pénzéért, amire számított. Mikor nem akart többet fizetni a szörnyű szálláshelyért, mint amennyit kellett, egy vascsővel megverték, kórházba kellett szállítani. Utazás--Zimány Linda ismét nyaral: ezúttal Monte Carlóban múlatja az időthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180820-zimany-linda-ismet-nyaral-ezuttal-montecarloban-mulatja-az-idot.htmlZimány Linda Görögország után ezúttal Monte Carlóban nyaral, ahonnan ismét ontja magából a tőle megszokott szexis fotókat.UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.