A nyár utolsó hétvégéjét is kihasználta Ördög Nóra és Nánási Pál: így romantikáztak

Forrás: Lajvér, -
Nánási Pál utazás romantika Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű helyen pihent Nánási Pál és Ördög Nóra: kihasználták a nyár utolsó hétvégéjét, hogy felkészüljenek az őszi pörgésre.

Nánási Pál és Ördög Nóra még kihasználták a nyár utolsó hétvégéjét is, hogy felkészüljenek az őszi pörgésre. Így a nyüzsgéssel teli hétköznapok mellett beiktattak egy olyan hétvégét, amely csak kettejükről szólt. A Lajvér-patak festői völgyében töltöttek el csodás két napot.

A borászat rejtelmeibe pillantottak be Ördög Nóriék Forrás: Lajvér

Palkó teljesen odáig volt attól, hogy a borászat milyen modern technológiával dolgozik

A dűlők bejárása közben szőlőt metszettek és a legszebb fürtöket saját kezűleg válogatták ki.

Az aktív kikapcsolódást követően, fáradalmaikat a szemet gyönyörködtető borteraszon pihenték ki, ahol igazi gasztroélményben volt részük. A grill ételkülönlegességek kóstolását élő zene kíséretében élvezhették, ami a nevetések és koccintások hangjával összefonódva még inkább idillivé varázsolta az estét.

Szőlőt is szedtek Forrás: Lajvér

Másnap a hotel kényelmétől és a meseszép tájtól lenyűgözve az a gondolat fogalmazódott meg bennük, hogy ezt a harmonikus élményt gyermekeikkel is szeretnék megosztani, ezért legközelebb velük együtt, négyesben látogatnak el a birtokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.