Zimány Linda menekül az ősztől, bikiniben feszít

fotózás napsütés Zimány Linda bikini fürdőruha ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben már elővettük az őszi kabátokat, hatalmas sálakba burkoljuk magunkat a szeles időben, ám Zimány Linda még mindig szexi bikiniben élvezi a napsütést. 

Úgy tűnik, késleltetni szeretné az őszt Zimány Linda. Itthon már a legtöbben elővették a hideg napokra tartogatott kabátokat, sállal védjük nyakunkat, ő azonban úgy döntött, valami melegebb helyre utazik.

A tengerparton fotózták őt, ahogyan szexi fehér bikiniben pózol. Bizonyára kellemetlen lesz számára a visszatérés az esős, szeles időjárásba.

Egyedül utazott el Franciaországba Somogyi Zoltánhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180914-egyedul-utazott-el-franciaorszagba-somogyi-zoltan.htmlSomogyi Zoltán rögtönzött nyaralásán semmi sem úgy alakult, ahogy tervezte, mégis, életre szóló élményben volt része. UtazásOrigoKutatók a szállodai medencék 95 százalékában találtak ürülékethttp://www.life.hu/lifeutazas/20180914-kutatok-a-szallodai-medencek-95-szazalekaban-talaltak-uruleket.htmlA Texas A&M University kutatói végeztek egy felmérést, szállodai medencék vízminőségét vizsgálták, az eredmény pedig sokkoló volt. 95 százalékukban találtak ürüléket. UtazásOrigoSziklafal omlott le Zakitnhosz leghíresebb strandján, a Navagio-öbölbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180914-sziklafal-omlott-le-zakitnhosz-leghiresebb-strandjan-a-navagio-obolben.htmlLegalább hét ember sérült meg, mikor Zakinthosz leghíresebb strandján, a Navagio-öbölben leomlott egy sziklafal. UtazásOrigoBerki Mazsi bikiniben mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180912-berki-mazsi-bikiniben-mutatta-meg-magat.htmlIsmét nyaral Berki Krisztián és kedvese: Mazsi bikiniben mutatta meg magát a vízparton. UtazásOrigoVámos Erikának nyaralás alatt fogyott el a pénze, telefon sem volt nálahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180911-vamos-erikanak-nyaralas-alatt-fogyott-el-a-penze-telefon-sem-volt-nala.htmlVámos Erikának nem sikerült túl jól izlandi utazása, ugyanis a telefonját otthon hagyta, ráadásul a pénze is elfogyott. Utazás--Bódi Sylvi hatalmas túrát tett, elképesztő élményben volt részehttp://www.life.hu/lifeutazas/20180907-bodi-sylvi-hatalmas-turat-tett-elkepeszto-elmenyben-volt-resze.htmlKözösségi média nélkül életét Bódi Sylvi, ennek ellenére néhány élményt megoszt követőivel. Most Angliába utazott, ahol elképesztő túrát tett barátnőjével. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.