Izraelben vetkőzött bikinire Lilu

Izrael utazás Lilu bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napot töltött Izraelben Lilu, de úgy tűnik, kimaxolta az ottlétet, legalábbis a fotói arról tanúskodnak. 

"Ez a 4 nap pont ilyen volt...köszönöm Izrael....és most irány haza....és otthon pont ennyire fogok örülni az ősznek..meleg pulcsik, filmnézés a kanapén összebújva....tökfaragás..." - írta fotójához a műsorvezető.

Unod a szokásos turistautakat? Engedd, hogy lenyűgözzön Grúzia vagy éppen Örményországhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180927-5-varos-ahova-megeri-kijeven-keresztul-utaznod-almati-asztana-tbiliszi-amman-jerevan.htmlAlmati, Asztana, Tbiliszi, Ammán, Jereván : öt sokszínű és izgalmas hely, ahol valószínű még soha nem jártál. Nos, most Kijeven keresztül bármelyik az eddiginél könnyebben megközelíthető, így ha feledhetetlen útra vágysz, egyiket érdemes felvenned a bakancslistádra. UtazásOrigoZimány Linda és Kedves Ferenc együtt nyaraltak Görögországbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180818-zimany-linda-es-kedves-ferenc-egyutt-nyaraltak-gorogorszagban-csak-baratok.htmlFelröppent a hír, hogy újra együtt van Zimány Linda és Kedves Ferenc. A modell most elmondta, mi az igazság. UtazásOrigoÍgy csodálja a buborékoszlopokat Szinetár Dóra kisfia, Benjihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180818-igy-csodalja-a-buborekoszlopokat-szinetar-dora-kisfia-benji.htmlSzinetár Dóra kisfia, Benji most ősszel lesz egy éves. A család most nyaralni ment, a színésznő pedig időnként megosztja a látottakat Utazás--Idén 294 embert mentettek ki a Balatonbólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180811-iden-294-embert-mentettek-ki-a-balatonbol-oten-fulladtak-bele.htmlA Balaton messze az ország legbiztonságosabb természetes vize, ahol a vízi rendőrök idén 147 kivonulással 294 ember éltét mentették meg, a fulladások száma pedig harmadára csökkent tavalyhoz képest - mondta el Horváth László, a Balatoni Vízi Rendészeti Rendőrkapitányság vezetője Fonyódon. Utazás--Agárd, Velence, Gárdony: pihenj a Velencei-tónálhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180807-agard-velence-gardony-pihenj-a-velencei-tonalnyaron.htmlHa nincs sok időd a vízparti pihenésre, ha a fővárosban vagy annak környékén élsz és messze van a Balaton Budapesttől 50 km-re, színes szolgáltatásokkal, vízi kalandokkal, kulturális eseményekkel, gasztronómiai különlegességekkel vár a Velencei-tó. UtazásBikinire vetkőzött Tóth Vera: Olaszországban nyaral az énekesnőhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180731-bikinire-vetkozott-toth-vera-enekesno.htmlOlaszországban nyaral Tóth Vera, és olyat tett, ami nem is olyan régen elképzelhetetlen lett volna... UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.