Ezért ne vedd le soha a cipődet a repülőn

repülő légiutas-kísérő cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszabb repülőutakon szeretik kényelembe helyezni magukat az emberek, de van egy szokás, amitől egyszer és mindenkor meg kell szabadulniuk a repülőn utazóknak: ez pedig a cipő levétele.

Természetes, hogy az ember szeret kényelmesen utazni, főleg, ha hosszú órák telnek el a célbaérkezésig. Egy szokásról azonban egyszer és mindenkorra meg kell szabadulniuk az utazóknak, mégpedig a cipő levételéről. A légiutas-kísérők szerint meglepően sokan szabadulnak meg a lábbelijüktől a repülés során, ami amellett, hogy nem feltétlenül kellemes a többi utasnak, még egyéb gusztustalanságok miatt sem ajánlatos.

Ezt ne tedd a repülőn Forrás: Shutterstock/ kryzhov

A legtöbben ugyanis így, vagyis cipő nélkül közlekednek a folyosón, és mennek ki a mosdóba is, pedig a repülők vécéi nem kifejezetten higiénikusak. "Soha nem menj vécére mezítáb. kilencből kilenc alkalommal ugyanis ami a padló van, az nem víz. A vécék gyakran nagyon gusztustalanok, és csak az útvonal végén tisztítják őket" - figyelmezet egy stewardess.

Autót emeltek ki a Dunából Dunakeszinél: a járműben emberi csontokat találtakhttp://www.life.hu/news/20181011-autot-emeltek-ki-a-dunabol-dunakeszinel-a-jarmuben-emberi-csontokat-talaltak.htmlEgy személyautót emeltek ki a Dunából Dunakeszinél szerdán este - írja a Blikk. A kocsiban emberi csontok voltak. News--Ezt teszi a villám az emberi testtel: fotóhttp://www.life.hu/news/20181010-ezt-teszi-a-villam-az-emberi-testtel.htmlNem mindennapi fotóra bukkant egy Twitter-felhasználó, bejegyzését rengetegen meg is osztották: azt ábrázolja, hogy mit tesz az emberi testtel a villámcsapás. NewsOrigoKiderült, milyen idő várható november elejéighttp://www.life.hu/news/20181010-kiderult-milyen-ido-varhato-november-elejeig.htmlTovább folytatódik a kellemes, kora őszies időjárás. A hosszútávú előrejelzések szerint november elejéig még csak fagyra sem kell számítanunk. News--Újra virágzik a romantikus csalás:katonának adják ki magukat, és pénzt kérnek a hiszékeny nőktőlhttp://www.life.hu/news/20181010-csalok-katonanak-adjak-ki-magukat-es-penzt-kernek-a-hiszekeny-noktol.htmlSok pénzzel rövidíthetik meg a hiszékeny embereket a Facebookon azok az ismeretlenek, akik magukat katonának kiadva beszélgetést kezdeményeznek a nőkkel, majd a kapcsolat kialakítása után anyagi támogatást kérnek. NewsOrigoKamuvizsgálatokat végzett a budapesti állatorvos, elítéltékhttp://www.life.hu/news/20181010-kamuvizsgalatokat-vegzett-a-budapesti-allatorvos-eliteltek.htmlPénzt csalt ki a gazdáktól, pedig volt, hogy az állatot még a hordozóból sem vette ki egy budapesti állatorvos. A férfit felfüggesztett börtönre ítélték, és a szakmájától is eltiltották évekre. News--David Attenborough szerint a népességnövekedésnek véget kell vetnihttp://www.life.hu/news/20181010-david-attenborough-szerint-a-nepessegnovekedesnek-veget-kell-vetni.htmlDavid Attenborough új természetfilm-sorozatáról beszélt elsősorban, de szót ejtett a környezetünket veszélyeztető problémákról is, például a népességnövekedésről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.