Egylábú szellemgyereket videóztak Thaiföldön

Thaiföld videó szellem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi kísértetet sikerült rögzíteni Thaiföldön: egy egylábú szellemgyereket videóztak le, aki a hiedelmek szerint az alvó túrázók lábujjaiból szívja ki a vért. 

Csaknem négymillióan látták már azt a felvételt, amelyen állítólag egy egylábú szellemgyerek látható. A videót a Facebookon tették közzé, 23 ezer megosztásnál tart. Világos, hogy felkeltette az emberek érdeklődését, ami nem véletlen, ugyanis az egylábú gyerek egy mitológiai alak.

Phi kong koi egy thai kísértet, aki jellemzően az erdőben él, és egy lábon ugrándozva halad, és folyamatosan azt ismételgeti, hogy Koi,Koi,Koi. Sokan úgy gondolják, hogy ez a szellemlény az alvó utazók lábujjából szívja ki a vért, ezért jobb vigyázni, vagy keresztbetett lábakkal aludni.
A felvételt egyébként Chantha Sitouluk rögzítette, természetesen Thaiföldön.

Hódi Pamela Dubajban szexiskedik: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181023-hodi-pamela-dubaiban-szexiskedik-foto.htmlHódi Pamela családjával együtt Dubajba látogatott, ahol készíttetett magáról néhány nagyon dögös képet. Utazás--A Wellhello-botrány kirobbanása után Lisszabonba utazik Fluor Tomihttp://www.life.hu/lifeutazas/20181022-a-wellhellobotrany-kirobbanasa-utan-lisszabonba-utazik-fluor-tomi.htmlMindenkit meglepett Fluor fotója az Instagramon. A zenész a repülőtérről jelentkezett be, minden bizonnyal szabadságra megy. Utazás--Fiatal turista ölében kezdtek szexelni a majmok: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181019-fiatal-turista-oleben-kezdtek-szexelni-a-majmok.htmlIgencsak meglepődött az a turistalány Balin, akinek az ölében kezdett el szexelni egymással két majom. Utazás--Járd be Norvégiát Troja kutyával: lenyűgöző fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181019-jard-be-norvegiat-troja-kutyaval.htmlNorvégia legszebb tájait járja be gazdájával Troja kutya, az ír szetter. UtazásOrigoKísérteties hangokat rögzítettek az Antarktiszonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181018-kiserteties-hangokat-rogzitettek-az-antarktiszon.htmlKísérteties hangokat rögzítettek a kutatók az Antarktiszon. Az erről készült felvételt most nyilvánosságra is hozták. Utazás--Less be Lionel Messi luxusszállodájába: fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181017-less-be-lionel-messi-luxusszallodajaba.htmlNyerj bepillantást Lionel Messi ibizai luxusszállodájába: nemsokára leszbikus szexpartikat tartanak itt. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.