Rubint Réka Schobert Norbert Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható szerelmi vallomással jelentkezett a közösségi oldalán Rubint Réka. A fitneszmami jelenleg Dubajban van, ahova – úgy tűnik – Schobert Norbi nem tartott vele. 

"Már csak 1 nap és újra átölelhetem .. Bármilyen gyönyörű helyen lehetünk, ha a szívem egy része nincs velem...Ilyenkor érzem csak igazán, hogy mennyire Szeretem ... mennyire az Életem ... és mennyire fáj a hiánya!!!" – tette közzé az Instagramon Réka.

Új trend a pihenésben: irány az erdő!http://www.life.hu/lifeutazas/20181004-a-turizmusba-is-atszivarognak-az-egyre-nepszerubb-egeszseg-es-kornyezettudatos-eletmod-hatasai.htmlA turizmusba is átszivárognak az egyre népszerűbb egészség- és környezettudatoséletmód hatásai. Az igényesebbé váló utazók választásakor ma már szempont a természetközeliség, ami magával hozta az erdei szállodák vendégkörének bővülését. UtazásOrigoIzraelben vetkőzött bikinire Liluhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180930-izraelben-vetkozott-bikinire-lilu-4-napot-toltott-ott.htmlNéhány napot töltött Izraelben Lilu, de úgy tűnik, kimaxolta az ottlétet, legalábbis a fotói arról tanúskodnak. UtazásOrigoŐsszel is ideális célpont Athén és a görög szigetvilághttp://www.life.hu/lifeutazas/20180830-osszel-is-idealis-celpont-athen-es-a-gorog-szigetvilag-utazas.htmlHa minden alkalommal összefacsarodik a szíved, amikor a Bazi nagy görög lagzit vagy a Mamma Miát nézed, és minden vágyad, hogy egy finom italt szürcsölgetve élvezhesd a hamisítatlan görög vendégszeretet, itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépj! Nincs is nehéz dolgod, ugyanis ma már Athéntól Rodoszig több mint 30 görög városba juthatunk el Budapestről kényelmesen, repülővel. UtazásOrigoZimány Linda és Kedves Ferenc együtt nyaraltak Görögországbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180818-zimany-linda-es-kedves-ferenc-egyutt-nyaraltak-gorogorszagban-csak-baratok.htmlFelröppent a hír, hogy újra együtt van Zimány Linda és Kedves Ferenc. A modell most elmondta, mi az igazság. UtazásOrigoRongálás, lopás, medencébe vizelés: ez a legnagyobb bajuk a szállodáknak a vendégekkelhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180901-rongalas-lopas-medencebe-vizeles-ez-a-legnagyobb-bajuk-a-szallodaknak-a-vendegekkel.htmlNégy szálláshelyből háromban már legalább egyszer előírást sértett a vendég, ezek közül a leggyakoribb a rongálás volt, ezt követte a szobába, apartmanba becsempészett nem fizető plusz vendég, míg harmadik helyen a lopás szerepel a statisztikák szerint - derül ki a Szállás.hu augusztusban végzett online felmérésből.UtazásOrigoBikinire vetkőzött Tóth Vera: Olaszországban nyaral az énekesnőhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180731-bikinire-vetkozott-toth-vera-enekesno.htmlOlaszországban nyaral Tóth Vera, és olyat tett, ami nem is olyan régen elképzelhetetlen lett volna... UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.