Magyarországon forgatta új klipjét Ellie Goulding

forgatás Magyarország Ellie Goulding videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak most derült ki: Magyarországon forgatott videoklipet Ellie Goulding. A végeredmény fantasztikus lett. Mutatjuk!

A legnagyobb titokban Magyarországon forgatott videoklipet Ellie Goulding. Az énekesnő Diplóval és Swae Lee-vel készítette el új dalát, a Close to me-t.

A Player azt írja, a sztár a Magyar Turisztikai Ügynökség új stratégiájának köszönhetően érkezett hozzánk. A cél, hogy minél többen jöjjenek hazánkba forgatni, és így egy olyan közeget is elérnek majd, akik egyébként nem biztos, hogy elutaznának Magyarországra.

Érdekesség, hogy a videó tegnap került fel a YouTube-ra, és máris közel félmillióan látták.

Kylie Jenner leszámolt a fekete hajjal: szőkére váltotthttp://www.life.hu/sztarok/20181115-kylie-jenner-leszamolt-a-fekete-hajjal-szokere-valtott.htmlKylie Jenner szeret átváltozni, így nem meglepő, hogy új hajszínt próbált ki: leszámolt a fekete fürtökkel. TV + SztárokOrigoMakai Viktória futónő állítja, támadója bevallotta neki, hogy ölt már emberthttp://www.life.hu/sztarok/20181115-makai-viktoria-futono-allitja-tamadoja-bevallotta-neki-hogy-olt-mar-embert.htmlMakai Viktóriát az otthonától nem messze támadta meg egy férfi, aki a futónő bántalmazása közben elismerte, hogy vert már meg nőt és ölt már meg embert. H. István ügyvédje szerint azonban egyik állítás sem igaz. TV + SztárokOrigoX-Faktor: meggyilkolták az egyik versenyző, Szekér Gergő édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181115-x-faktor-meggyilkoltak-az-egyik-versenyzo-szeker-gergo-edesanyjat.htmlSzekér Gergő, az X-Faktor versenyzője szülők nélkül nőtt fel. Édesapja külföldön kezdett új életet, édesanyját pedig brutálisan meggyilkolta egy férfi. Máig nem sikerült feldolgoznia a veszteséget, de már tud könnyek nélkül beszélni róla. TV + SztárokOrigoVV Reni és VV Zsuzsu meglovagolta egymást: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vv-reni-es-vv-zsu-meglovagolta-egymast.htmlA ValóVilág legutóbbi adásában VV Reni meglovagolta VV Zsuzsut. TV + SztárokOrigoZimány Linda nem akar többé szingli lenni, férfit akar az életébehttp://www.life.hu/sztarok/20181114-zimany-linda-nem-akar-tobbe-szingli-lenni-ferfit-akar-az-eletebe.htmlNem érzi magát magányosnak, mégsem tölti el örömmel, hogy esténként egyedül csukja magára a lakás ajtaját. Zimány Linda szeretne maga mellé egy társat, ám senki nincs a láthatáron. Elárulta, milyen férfira vágyik. TV + SztárokOrigoKoholák Alexa elárulta, valójában miért él együtt a férjével és egy másik nővelhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-koholak-alexa-elarulta-valojaban-miert-el-egyutt-ferjevel-es-egy-masik-novel.htmlNemrég írtunk róla, hogy Koholák Alexa és idősebb férje egy szőke nővel él együtt. Sokan találgatták, mi oka lehet ennek, és valójában milyen kapcsolat fűzi össze hármukat. A Csak show és más semmi sztárja most tiszta vizet öntött a pohárba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.