Cooky elutazott családjával együtt Párizsba

Debóra Párizs Cooky utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky, Debóra és a kis Kevin elutaztak: a család Párizs felé vette az irányt. 

Cooky a reptérről értesítette rajongóit arról, hogy az egész családjuk útra kelt. Debórával és kisfiukkal együtt ugyanis elhagyják az országot, de persze csak egy rövid időre. Párizsba látogatnak, de előtte még egy utolsó képet készítettek Budapesten is. Látszik, hogy mindannyian nagyon izgatottak az út miatt.

Egy pár felmászott a gízai piramisok tetejére és ott szexeltek (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181210-egy-par-felmaszott-a-gizai-piramisok-tetejere-es-ott-szexeltek.htmlNyomozást indítottak az egyiptomi hatóságok amiatt, hogy egy pár a gízai piramisok tetején szexelt. UtazásOrigoKét hét Kanadában: szétnéztünk az amerikai kontinensenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181204-ket-het-kanadaban-szetneztunk-az-amerikai-kontinensen.htmlKét hét Kanadára nem kevés, de nem is sok: az észak-amerikai ország hatalmas, így ha minél több nevezetességet szeretnénk megnézni, számoljunk azzal, hogy az időnk nagy része az utazással fog eltelni. Nekünk 14 napunk volt, hogy felfedezzük, amit csak lehet, és most eláruljuk, mi fért ebbe bele! UtazásOrigoPolgár Kriszta, exszépségkirálynő két gyerek után kockahasat villantott: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181202-polgar-kriszta-exszepsegkiralyno-ket-gyerek-utan-kockahasat-villantott-foto.htmlCsodálatos helyre utazott Polgár Kriszta és családja – így pihennek rá a karácsonyi időszakra. Utazás--Tökéletes hétvégi úti tipp: kirándulj Bázelbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181130-tokeletes-hetvegi-uti-tipp-kirandulj-bazelben-svajc.htmlIsmerős az érzés, amikor hirtelen eszünkbe jut, hogy ki kellene ruccanni külföldre egy hétvégére, de nem szeretnénk sokat tervezni és szervezni, csak sodródni az árral? A svájci Bázelt éppen erre találták ki! A szombat délutánok ideális városaként rengeteg izgalmat rejt: lenyűgöző épületek, hatalmas séták, ínyencfalatok és Svájc egyik legszebb karácsonyi vására, ráadásul akár másfél óra alatt ott lehetünk. UtazásOrigoÉlményeiről vallott a blogger, aki egy szexhotelben járt (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181129-elmenyeirol-vallott-a-blogger-aki-egy-szexhotelben-jart.htmlEgy brit újságíró-blogger úgy döntött, eltölt egy hetet Jamaicán, az úgynevezett szexüdülőben. Tapasztalatait később meg is osztotta az olvasóival. UtazásOrigoBódi Sylvi ismét szörfözni utazott és közben megmutatta a fenekét: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181126-bodi-sylvi-ismet-szorfozni-utazott-es-kozben-megmutatta-feneket-foto.htmlBódi Sylvi ismét elutazott, hogy kedvenc szenvedélyének, a szörfözésnek hódoljon. A Fülöp-szigeteken mutatta meg formás fenekét. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.