Bikiniben is megmutatta magát a világ legszexibb pilótanője

pilóta szexi szépségkirálynő bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legszexibb pilótanője címre is pályázhatna a 21 éves Ana Paula Cespedes.

A 21 esztendős Ana Paula Cespedes rendszeresen indul szépségversenyeken, azonban nemcsak a szépségével hódít, hanem a tehetségével is. A paraguayi lány pilóta, édesapjával együtt vezetik a King Air F90 típusú kisgépet.

Két éve, az iskola befejezése után döntötte el, hogy apja nyomdokaiba lép és pilótává képzi magát.

Gyermekkorom óta felnézek az apámra, mindig is csodáltam őt. Egy álom valósult meg akkor, amikor én is pilóta lettem. Csodálatos dolog, hogy munka közben új helyeket fedezhetek fel" – nyilatkozta a Daily Mailnek.

A pilóta életét egyébként bárki nyomon követheti, a közösségi oldalán bikinis fotókat is posztol magáról, nem csoda, ha már közel 50 ezren követik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Salty post Extrañando la playa un montón ☀️

Ana Paula Cespedes (@anapaulacespedes) által megosztott bejegyzés,

Mariah Carey beperelte asszisztensét, aki megzsarolta őthttp://www.life.hu/sztarok/20190118-mariah-carey-beperelte-asszisztenset-aki-megzsarolta-ot.htmlÁllítólag kínos videókat készített Mariah Carey-ről egykori asszisztense, Lianna Azarian. Nyolc millió dollárt követel az énekesnőtől a felvételekért cserébe. Carey azonban nem ijedt meg, 3 millió dollárra perelte be az asszisztenst a zsarolásért. TV + Sztárok--Előkerült Curtis vallomása: ilyen volt a szex Koholák Alexával (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190118-elokerult-curtis-vallomasa-ilyen-volt-a-szex-koholak-alexaval.htmlCurtis 2016-ban írt életrajzi könyvéből kiderült, egy ideig Koholák Alexával volt viszonya. TV + SztárokOrigoSaját talkshow-val jelentkezett VV Reni - Vicces videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-sajat-talkshowval-jelentkezett-vv-reni.htmlVV Reni egy vicces talkshow-t prezentált a villalakóknak. TV + SztárokOrigoShane Tusup késő este is golfozik - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-shane-tusup-keso-este-is-golfozik.htmlShane Tusup sportágat váltott: immár golfozóként bizonyít. Most friss fotón mutatta meg, hogyan áll a kezében a golfütő. TV + Sztárok--Idén lenne 20 éves a Romantic zenekar, újra összeállnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-iden-lenne-20-eves-a-romantic-zenekar-ujra-osszeallnak.htmlÚjra összehozta a 20 éve alakult és 15 éve feloszlott Romantic zenekart Gáspár Győző. Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi mellett most 2 új tag is csatlakozik hozzájuk Herceg Dávid és Goore személyében. TV + SztárokOrigoSebestyén Ági szexi szerelésben pózol - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-sebestyen-agi-szexi-szerelesben-pozol.htmlSebestyén Ági feltüzelte a rajongóit a legújabb fotójával: átlátszó csipke melltartóban pózol. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.