Ellepték a turisták a thaiföldi barlangot, amely tele van fából készült péniszekkel

Forrás: NORTHFOTO/Mikel Bilbao / VWPICS/Mikel Bilbao Gorostiaga -
pénisz turista Thaiföld Phra Nang fallosz barlang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thaiföld egyik legkedveltebb úti célja a Railay-öböl, ahol egy különös szent hely található. A barlangban a helyiek szerint Phra Nang hercegnő szelleme él, és hatalmas fából készült péniszeket ajándékoznak neki. 

A thaiföldi Railay-öbölben található az a barlang, amelyben a legenda szerint Phra Nang hercegnő szelleme él. A helyiek úgy tartják, hogy a hercegnő hajótörést szenvedett, a szelleme pedig elfoglalta a barlangot.

A helyiek imádkozni járnak a szentélybe Forrás: NORTHFOTO/Mikel Bilbao / VWPICS/Mikel Bilbao Gorostiaga

A péniszek egyébként a hindu vallásban Sívának, a termékenység istenének jelképei – írja a Ripost. A nők azért imádkoznak hozzá, hogy termékenyek legyenek, a férfiak jólétért, a halászok pedig a visszatérésért.

Faragott falloszokkal könyörögnek a szellemnek Forrás: NORTHFOTO/Mikel Bilbao / VWPICS/Mikel Bilbao Gorostiaga

Ilyen szent helyek egyébként még találhatók több helyen az országban, de a turisták veszélyeztetik a helyek szentségét. A helyiek ugyanis nem azért járnak oda, hogy szelfiket készítsenek, és azért, mert jó poénnak tartják, hanem valóban imádkozni. Ám ezt a tevékenységet veszélyeztetik a turisták tömegei.

Berki Krisztián és Mazsi a Maldív-szigeteken nyaralnakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190121-berki-krisztian-es-mazsi-a-maldiv-szigeteken-nyaralnak.htmlAlig hogy hazaértek a Bahamákról, már a Maldív-szigeteken pihen Berki Krisztián és Mazsi. UtazásOrigoNew Orleans városának 5 különlegességehttp://www.life.hu/lifeutazas/20190121-new-orleans-varosanak-5-kulonlegessege.htmlMűvészet, szórakozás, szerencsejáték, történelmi hagyományok és kissé talán különös szokások teszik New Orleanst egy nem mindennapi várossá. Nem kevés, itthon is ismert játékot, zenét és celebet köszönhetünk az 1718-ban, franciák alapította városnak. UtazásOrigoSzökj el a tél elől a mesés Lisszabonba!http://www.life.hu/lifeutazas/20190118-lisszabon-utazas-nevezetessegek.htmlSok városra mondják, hogy az életben legalább egyszer látni kell, Lisszabon viszont tényleg ebbe a kategóriába tartozik. A Tejo folyó partján valóban mesés élmények várnak a lélegzetelállító óvárostól az Ócenáriumig, ráadásul télen is kellemes, tavaszias az idő, így akár már most foglalhatod a repjegyet. UtazásOrigoEz zajlik valójában a Moulin Rouge-banhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190118-ez-zajlik-valojaban-a-moulin-rougeban.htmlBrit lányok meséltek arról, milyen is valójában a munka a Moulin Rouge-ban. Utazás--Bikiniben is megmutatta magát a világ legszexibb pilótanőjehttp://www.life.hu/lifeutazas/20190118-bikiniben-is-megmutatta-magat-a-vilag-legszexibb-pilotanoje.htmlA világ legszexibb pilótanője címre is pályázhatna a 21 éves Ana Paula Cespedes. UtazásOrigoBorzalmas szendvicseket kapott egy férfi a repülőn, fotót is készítetthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190116-borzalmas-szendvicseket-kapott-egy-ferfi-a-repulon-fotot-is-keszitett.htmlBaliról tartott Ausztráliába Nick Mosley. Repülőgépen utazott, megéhezett, kért egy szendvicset. Ám ami a csomagolás alatt lapult, nem volt túl étvágygerjesztő. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.