Dominika Iszak Eszter utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszti egy egzotikus szigeten, Dominikán pihen, ahonnan egy bikinis fotót is megosztott a követőivel. 

"A Dominikai Köztársaság a karibi szigetek közül az egyik legszebb, a lisztfinomságú homokjával, és a már-már irreálisan türkiz színű vizével" – írta az Instagram-oldalán Eszti.

Szökj el a tél elől a mesés Lisszabonba!http://www.life.hu/lifeutazas/20190118-lisszabon-utazas-nevezetessegek.htmlSok városra mondják, hogy az életben legalább egyszer látni kell, Lisszabon viszont tényleg ebbe a kategóriába tartozik. A Tejo folyó partján valóban mesés élmények várnak a lélegzetelállító óvárostól az Ócenáriumig, ráadásul télen is kellemes, tavaszias az idő, így akár már most foglalhatod a repjegyet. UtazásOrigoEgzotikus helyen nyaral Liptai Claudia és családjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190113-egzotikus-helyen-nyaral-liptai-claudia-es-csalad.htmlA műsorvezető férjével, Pataki Ádámmal, Marcival és Pankával egzotikus helyen nyaral. Clau megmutatta smink nélküli, napozás utáni arcát. UtazásOrigo10 ok, amiért Madridot télen is látni kellhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181222-madrid-latvanyossagai-telen.htmlKi mondta, hogy Madridot csak a melegebb hónapokban érdemes célba venni? A spanyol főváros egész évben tökéletes helyszín a kikapcsolódásra: pazar módon elegyíti történelem és természet szépségeit, nem beszélve a különleges gasztronómiáról. A kultúra és a képzőművészet fellegváraként a kötelező látványosságokon túl is jó pár izgalmas dolgot tartogat. Télen is! Összegyűjtöttünk néhány nyomós érvet. UtazásOrigoBarcelonából posztolt Bombera Krisztinahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181103-barcelonabol-posztolt-bombera-krisztina-televizios.htmlBarcelonába utazott a lányával Bombera Krisztina, ahonnan fel is töltött képeket a Facebook-oldalára. Utazás--Dubajban mutatta meg bikinis testét Rubint Rékahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181101-dubaiban-mutatta-meg-bikinis-testet-rubint-reka-fitneszedzo.htmlA Facebook-fiókjára töltötte fel a fotót bikinis testéről a fitneszmami. UtazásÚj trend a pihenésben: irány az erdő!http://www.life.hu/lifeutazas/20181004-a-turizmusba-is-atszivarognak-az-egyre-nepszerubb-egeszseg-es-kornyezettudatos-eletmod-hatasai.htmlA turizmusba is átszivárognak az egyre népszerűbb egészség- és környezettudatoséletmód hatásai. Az igényesebbé váló utazók választásakor ma már szempont a természetközeliség, ami magával hozta az erdei szállodák vendégkörének bővülését. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.