Janicsák Veca Balira utazott: valóra váltja gyerekkori álmát

Fotó: Polyák Attila - Origo -
kultúra Bali család utazás gyermekkor Janicsák Veca álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekkori vágya volt az utazás Janicsák Vecának, ugyanis akkor még nem engedhette meg magának, hogy világot lásson. Most valóra váltja az egykori kislány álmát, Balira utazott a lányával. 

Legutóbb a MasterChef VIP című műsorban láthatták a tévénézők Janicsák Veca énekesnőt, aki nemrégiben indította el Instagram-oldalát.

Az oldalra feltöltött képekből kiderül, hogy nemrégiben Balira utazott. Az egyik fotóhoz írt szövegben pedig egy megható családi történetet is megosztott.

„Mindig nagyon vágytam az utazást kislányként, de sajnos akkoriban Édesanyám nem volt olyan helyzetben, hogy ezt megtehessük. Boldog vagyok és szerencsés, hogy én megmutathatom a lányomnak (és Anyukámnak is) a világot... vagy legalábbis egy kis részét! A kedvenc úti célom pedig: kelet. Minden kultúra érdekel, de ázsia és a keleti civilizáció kifejezetten lenyűgöz” – írta a fotóhoz Janicsák Veca. A képen kislányával látható, amint a repülőn ülnek.

Meztelenül túrázva dolgozta fel szakítását a meztelen nő, Rachael Fitzpatrickhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190129-meztelenul-turazva-dolgozta-fel-szakitasat-a-meztelen-no-rachael-fitzpatrick.htmlMindenki máshogy dolgozza fel a szakítást, na de úgy senki, ahogy Rachael Fitzpatrick.UtazásOrigoPopsivillantós, félpucér fotón Köböl Anitahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190127-popsivillantos-felpucer-foton-kobol-anita-a-tv2-musorvezetoje.htmlA TV2 műsorvezetőnője Baliról posztolt a követői nagy örömére. Utazás--Ellepték a turisták a thaiföldi barlangot, amely tele van fából készült péniszekkelhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190125-elleptek-a-turistak-a-thaifoldi-barlangot-ami-tele-van-fabol-keszult-peniszekkel.htmlThaiföld egyik legkedveltebb úti célja a Railay-öböl, ahol egy különös szent hely található. A barlangban a helyiek szerint Phra Nang hercegnő szelleme él, és hatalmas fából készült péniszeket ajándékoznak neki. Utazás--65 évesen is dolgozik Endrei Judithttp://www.life.hu/lifeutazas/20190127-65-evesen-is-dolgozik-endrei-judit-musorvezeto.htmlEndrei Judit dolgozik, könyvet ír, nem érdekli a luxus, az egyetlen szenvedélye az utazás. Előfordult, hogy ez utóbbiért negatív kommentet kapott. Utazás--Dominikán pihen Iszak Eszter – Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190127-dominikan-pihen-iszak-eszter-foto.htmlEszti egy egzotikus szigeten, Dominikán pihen, ahonnan egy bikinis fotót is megosztott a követőivel. UtazásOrigoThaiföldön romantikázik Pintér Tibor és Ilyés Jeniferhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190125-thaifoldon-romantikazik-pinter-tibor-es-ilyes-jenifer.htmlAlig néhány hete, hogy összejött Pintér Tibor és Ilyés Jenifer, a pár máris első közös nyaralását tölti Thaiföldön. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.