Fodor Zsóka a legnagyobb szerelméről, az utazásról vallott

Forrás: Fem3 Café -
utazás szerelem Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Zsókának fiatalkora óta van egy óriási szerelme, amit senki nem vehet el tőle: erről vallott a színésznő.

Fodor Zsóka új frizurával jelent meg a Fem3 Café reggeli műsorában, vöröses haja azonban nem a közelgő Valentin-napra utal, mindössze egy reklámfilm miatt lett színes az egyébként őszes frizurája. Mint elmondta, ő nem tartja az ünnepeket, de a szerelmesek napját egyébként sincs miért tartania, hiszen nincs senki az életében. Ettől függetlenül van egy nagy szerelme, az utazás.

Fodor Zsóka a legnagyobb szerelméről, az utazásról vallott Forrás: Fem3 Café

Én úgy gondolom, hogy sokkal többet ér az utazás és az erre való pénzköltés,

Kényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Budapestenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190212-kenyszerleszallas-hajtott-vegre-egy-repulogep-budapesten.htmlA fedélzeten lett rosszul egy kisbaba, ezért Budapesten hajtott végre kényszerleszállást a Pegasus egyik járata. Utazás--Ördög Nóráéknak késik a gépe, a repülőtéren ragadtakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190208-ordog-noraeknak-kesik-a-gepe-a-repuloteren-ragadtak.htmlRengeteg csomaggal és a gyerekekkel ragadt a Mexikóban, Cancunban található repülőtéren Ördög Nóra és Nánási Pál. A csodás utazásnak keserű vége lett. Utazás--Homokos feneküket mutogatják a sztárok – fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190208-homokos-fenekuket-mutogatjak-a-sztarok.htmlÚj utazós trend hódít a celebek körében, amelynek a férfiak is örülhetnek, legalábbis azok, akik szeretik a formás popsikat. UtazásOrigoMegérkezett Burgenlandba az első gólyahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190208-megerkezett-burgenlandba-az-elso-golya.htmlÖrülhetnek azok, aki már alig várják, hogy tavasz legyen: megérkezett ugyanis Burgenlandba délről az első gólya. Utazás--Aranyporos kávét iszogat Berki Mazsi Dubajbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190204-aranyporos-kavet-iszogat-berki-mazsi-dubajban.htmlBerki Mazsi és férje, Krisztián Dubajban pihen, ahonnan most egy igazán különleges fotót posztoltak. UtazásOrigoBerki Mazsi sírva fakadt: letörölte a Dubajban készült felvételeikethttp://www.life.hu/lifeutazas/20190204-berki-mazsi-sirva-fakadt-letorolte-a-dubajban-keszult-felveteleiket.htmlSzomorú poszttal jelentkezett közösségi oldalán Berki Krisztián felesége, Berki Mazsi. Kiderült: nem tudják megmutatni dubaji élményeiket rajongóiknak, hiszen Mazsi véletlenül letörölte a felvételeket. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.