Már két éve nincs Malév

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
leállás csőd légitársaság Sólyom Airways felszámolás Malév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemzeti légitársaságunk két évvel ezelőtt, 2012. február 3-án reggel 6 órakor, 66 év működés után állt le.

A Malév utolsó járata, az MA745-ös Helsinkiből háromnegyed tízkor landolt Budapesten. Mára egyetlen Malév-festésű gép maradt a repülőtéren: a Malév Express színeiben repülő CRJ200-as, amelyre folyamatosan próbálnak vevőt találni.

Régi szép idők Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A cég felszámolása azóta sem fejeződött be, decemberig több mint ezren a volt munkavállalók közül még mindig nem kapták meg az elbocsátásuk után járó végkielégítésüket. Új légitársaság pedig nem indult helyette, bár erre voltak próbálkozások. 2013 augusztusában leszállt az első Sólyom gép. Nem sokkal később azonban a cég bejelentette, hogy nincs pénze, a dolgozók bérét sem tudták fizetni.

Tűvel a karjában találtak rá Philip Seymour Hoffmanrahttp://www.life.hu/news/20140203-philip-seymour-hoffman-oscar-dijas-szineszre-tuvel-a-bal-karjaban-talaltak-ra-holtan-otthonaban.htmlAz Oscar-díjas színész holttestére egy barátja bukkant Greenwich Village-i házában. Bal karjában tű volt.News--Túszokat ejtett és gyilkolt egy moszkvai diákhttp://www.life.hu/news/20140203-egy-moszkvai-diak-sajat-iskolajaban-olt-meg-ket-embert-es-ejtett-tuszokat.htmlA 263. számú moszkvai középiskola egyik felső osztályos tanulója követte el a hétfői fegyveres támadást saját tanintézményében, és ölt meg két embert - közölte az orosz belügyminisztérium szóvivője.News--Szörfdeszkával egyensúlyozik Vajna Tímeahttp://www.life.hu/news/20140203-vajna-timea-andy-vajna-filmes-producer-neje-amerikaban-szorfozik.htmlA híres filmproducer fiatal felesége a tengerentúlon lazít. Internetre posztolt fotói alapján aktívan pihen: szörfözik és hajókázik.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.