Perverz biztonsági őrök röhögnek az átvilágított testünkön?

Forrás: Thinkstock -
átvilágítás Politico biztonsági őr röntgenkép reptér TSA Jason Harrington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Politicónak írt vallomást az amerikai közlekedésbiztonsági felügyelet, a TSA egy volt ügynöke, Jason Harrington. A férfi beszámolójában megerősítette a repüléssel kapcsolatos félelmeinket. 

Harrington 2007 és 2013 között dolgozott a világ egyik legforgalmasabb repterén, a chicagói O’Hare-n. Elmondása szerint a legkeményebb abban a képelemző szobában volt a helyzet, ahol az őrök összezsúfolódva nézték az utasokról készült röntgenképeket. A szoba ablaktalan volt, és biztonsági okokból itt nem működtek kamerák.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A férfi viccesen azt is megemlítette, a reptér biztonsági röntgeneit valóban perverz őrök nézik, akik csak röhögnek azon, amit látnak és egyéb visszás dolgokról is mesélt. A reptéri biztonságiak kényük-kedvük szerint emelnek ki emberek, összevissza és valódi ok nélkül koboznak el dolgokat, például hógömböket gyerekektől, és az utasokat származásuk szerint kezelik, röhögtek a túlsúlyos embereken, a ráncokon, a legkülönfélébb helyre került piercingeken. Közben pedig azt is könnyedén kiszúrták, ha egy nőnek eltávolították a mellét, vagy ha valakinek sérve volt.

A TSA közleményében határolódott el Harrington történetétől. Azt állítják, alapelvük, hogy minden utasnak meg kell adni a tiszteletet, és nem tolerálnak semmiféle etikátlan vagy törvénytelen cselekedetet a dolgozóiktól.

Így dől el 10 ezer iPhonehttp://www.life.hu/news/20140205-10-ezer-darab-iphone-5-dominokent-dol-el.htmlEgy reklámfilmben a Domino Day mintájára esnek hanyatt a készülékek. Nagyon laza.NewsOrigoFonalemberek csodálatos világahttp://www.life.hu/news/20140204-vilagjaro-fonalemberek-vagyis-vicces-telefondiszek-kep-galieriaja.htmlEmlékeztek még az Amélie csodálatos élete című francia filmre, amelyben a jótét lélek Amélie édesapja kerti törpéjét küldi világ körüli útra? Most mi is megtaláltuk a világutazó fonalembereket, akik már szebbnél szebb tájakon jártak. Bemutatjuk nektek a Görögországból érkezett Zantét, a spanyol Huánt, a thaiföldi Szamit, a magyar Zoét és barátaik világát.NewsOrigoA magyar Facebook legnagyobb kamuhíreihttp://www.life.hu/news/20140205-a-facebook-kozossegi-oldal-legnagyobb-hoaxai-aminek-mindenki-bedolt.htmlA közösségi oldallal kapcsolatban fennállása óta rengeteg álhír jelent meg - Magyarországon is -, felhasználók sokaságát átverve ezzel.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.