hajléktalan lottó lottómilliomos lottónyeremény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Istenem, én nem kértem ennyi pénzt. Kértem egy kicsit, de ennyit nem" - mondta az RTL Klub kamerái előtt az a férfi, aki tavaly szeptemberben lett lottómilliomos. Korábban hajléktalan volt.

Tavaly szeptemberben nyerte meg a skandináv lottó főnyereményét az 55 éves Andraschek László. Korábban éltek hajléktalanszállón is, majd önkormányzati lakásban lakott a feleségével, aki nem is tudta, hogy a férje lottószelvényt vett. A 600 millió forintos nyereményből többek között családi házat és autót is vettek. "Nincs nekem extra kívánságom, hogy a világot bejárjam. Vannak Európában is szép helyek, oda elmennék szívesen, például egy olasz körútra. Csak álmom volt, hogy ezt valaha láthatom" - mondta. Andraschek László az RTL Híradó interjújában részletesen elmesélte, milyen volt, amikor megtudta, hogy ekkora összeget nyert, és mit szeretnének tenni a maradék pénzzel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.