Máris kirabolták a hajléktalan lottómilliomost

Forrás: RTLKlub -
nyeremény hajléktalan lottó pénz rablás szerencse autó lottójáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Interjú a hajléktalanból lett lottómilliomossal című cikkünkben beszámoltunk róla, hogy az 55 éves Andraschek László 630 millió forintot  nyert a lottón. A nyilvános szereplést vállaló nyertest azonban máris kirabolták.

"Nem lett könnyebb az élete Andraschek Lászlónak, amióta hajléktalanként 630 millió forintot nyert a lottón. Otthonába betörtek, és még az autója is az árokban kötött ki" - írja a Bors.

Forrás: RTLKlub

A lap információ szerint László egy csapásra az érdeklődés középpontjába került, ugyanis arccal és névvel felvállalta, hogy nyert a Skandináv lottón. "Egész nap csöng a telefonom, legalább százan hívtak már" - nyilatkozta a lottónyertes, aki bevallotta, hogy nagyon meglepte a hirtelen jött felhajtás.

Korábban még senki sem vállalta fel nyilvánosan, hogy ekkora pénzt nyert Magyarországon. "Úgy érzem magam, mintha Győzike lennék, de én nem akarok sztár lenni" - tette hozzá a szerencsés férfi, aki mára megbánta, hogy a nyilvánosság elé állt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.