Megfenyegették a zsiráfölő állatkertet

Forrás: AFP/Kasper Palsnov -
látogató gyilkosság halálos fenyegetés hús oroszlán Dánia zsiráf állatkert gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dániai állatkertben brutálisan meggyilkoltak egy zsiráfot, a húsát pedig odavetették az oroszlánoknak.

Az állatkert személyzete a Marius nevű kétéves, egészséges zsiráfot lelőtte, a húsát pedig megetették az oroszlánokkal. Mindezt a látogatók, köztük gyermekek szeme láttára – írja az Origo.hu.

Forrás: AFP/Kasper Palsnov
Átverték a magyar színészekethttp://www.life.hu/news/20140211-atvertek-a-magyar-szineszeket.htmlA rendőrség egy magát rendezőnek kiadó férfi után nyomoz, aki a jelek szerint több tucat magyar színészt, táncost és énekest vert át. Hónapokig próbáltak a nem létező darabra, de eddig egy forintot sem kaptak- írja a Bors. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huLustasága miatt rúgták ki a rendőrségi kutyáthttp://www.life.hu/news/20140210-fred-a-drogkereso-rendorsegi-kutyat-lustasaga-miatt-rugta-ki-a-mississippi-i-rendorkapitanysag.htmlElőfordult, hogy Fred szolgálatban is inkább játszott, mint a munkáját végezte, ezért visszahelyezték egykori családjához.NewsOrigoSzemhéjpúdert eszik Brittonihttp://www.life.hu/news/20140204-brittoni-22-eves-lany-furcsa-fuggosegerol-beszelt-a-tlc-tevecsatornanak-szemhejpudert-eszik.htmlHiába figyelmeztették orvosai az akár halálos kimenetelű következményekről, a fiatal lány nem tud felhagyni furcsa szokásával.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.