buddhizmus Karma shaolin önfegyelem pap mesterképzés fájdalom képek fejenállás futás kitartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lenyűgöző képsorozaton követheted végig, hogyan zajlik a shaolin papok mesterképzése.

A shaolin papok testi és lelki felkészítése embert próbáló gyakorlatokból áll. A különleges edzések, mint például a több órán át tartó fejenállás vagy a lábra kötött súllyal futás hegynek felfelé, azt a célt szolgálják, hogy a legnagyobb fájdalom elviselésére is képesek legyenek a többéves képzés után.

Shaolin papok képzése Forrás: http://memolition.com/

A jelentkezők közül gondosan választják ki, kik azok, akiket egy-egy kolostor felvesz. Figyelembe veszik a karmát és a testi, szellemi adottságokat. A templomban a tanulók a shaolin kungfu alapjait sajátítják el. Majd megtanulják a gyógyítás, a csikung és a csan buddhizmus alapjait. A testi és lelki kiképzés eredménye letisztult elme, tökéletes test, önfegyelem, a meditációs technika magas fokú elsajátítása.

IDE KATTINTVA tudod megnézni a lenyűgöző fotósorozatot, amelyet a shaolin papok képzéséről készítettek.

Kutyabundába rejtette a makkot a mókushttp://www.life.hu/news/20140212-a-kutya-bundajaba-rejtette-a-makkot-a-lelemenyes-mokus-vicces-video.htmlA leleményes mókus a lakásban nem talált jobb helyet, ezért legjobb barátja hatalmas szőre alá rejtette a makkját. Tüneményes!News--Ő menti meg a kóbor kutyákat Szocsibanhttp://www.life.hu/news/20140211-egy-orosz-ferfi-igor-ayrapetyan-osszegyujti-a-kobor-kutyakat-szocsiban-es-gazdat-talal-nekik.htmlEgy moszkvai férfi mindent elkövet, hogy megvédje a kivégzéstől a gazdi nélküli ebeket a téli olimpia helyszínén.NewsOrigoBoldog születésnapot, Jennifer Aniston!http://www.life.hu/news/20140211-jennifer-aniston-a-jobaratok-sztarja-februar-11-en-unnepli-45-szuletesnapjat.htmlKedvenc Jóbarátunk február 11-én ünnepli 45. születésnapját!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.