A Life.hu olvasóinak legédesebb kedvencei

Forrás: Life.hu -
kutya fotó Life.hu házi kedvenc Favorit macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, a cukisági „verseny" abszolút befutói.

Házi kedvenceitekről vártunk a héten jópofa fotókat. Kíváncsiak voltunk arra, milyen négylábú vár rátok, amikor hazaértek a munkából, ki kunyerálja el a vacsorátokat, vagy éppen kivel osztjátok meg az ágyatokat. Köszönjük a vicces és cuki képeket mindenkinek! Mi kiválasztottuk a favoritjainkat. Az összes kis kedvenc fotójáért kattintsatok a Life.hu Facebook oldalára!

Bendegúz, a kunyerálás bajnoka
„2 éves, akaratos, erőszakos, de hízelgő kutyus, aki a képen látható üléssel mindig eléri a célját."

Bendegúz Forrás: Life.hu

Szilveszter, a különc kandúr
„Imád a csapból vizet inni. Barátságos kandúrka. 12 éves és a család kedvence. A fejemen alszik, és furcsa mód utálja a tejet."

Szilveszter Forrás: Life.hu

Tündér Lala, akit a név kötelez
„Egyszerű házi macska és igazából vörösesbarna színű, de ez a pillanata a fekete-fehér érzést igényelte. Remélem, szerintetek is aranyos!"

Tündér Lala Forrás: Life.hu

Marcipán, a kék szemű főnök
„Ő egy másfél éves, kandúr, fajtája Birman. Szereti a sajtos pogácsát, még a szekrényből is képes kilopni! Igazi 'macs', csak azt csinálja, amihez kedve van! Természetesen ő a főnök."

Marcipán Forrás: Life.hu

Lina, a napfényre éhes kis örökmozgó
„Fajtatiszta Bichon Havanese kislányról van szó, aki 9 hónapos. Imád labdázni és birkózni. Állandóan pörög, mindent megrág, de az esőt egyáltalán nem szereti. A tavaszi napsütéses hosszú séták a kedvencei, na meg a játék a környékbeli barátaival. Szereti az embereket, mindenkivel meg akarja simogattatni magát, és addig nem tágít, amíg ezt meg nem teszik."

Lina Forrás: Life.hu

Újabb zsiráf élete van veszélybenhttp://www.life.hu/news/20140213-ujabb-zsiraf-kivegzesere-keszul-egy-daniai-allatkert-nehany-nappal-a-18-honapos-marius-megolese-utan.htmlIsmét egy hosszúnyakú kivégzésére készül egy dániai állatkert – számol be az Origo.hu. Még az előző állat, Marius elpusztítását sem hevertük ki...News--Halálos magasságban – lenyűgöző videóhttp://www.life.hu/news/20140213-vadim-makhorov-es-ritaly-raskalov-orosz-fiatalok-a-sanghai-towerbe-hatoltak-illegalisan-hogy.htmlIllegálisan hatolt be a Sanghai Towerbe az a két fiatal orosz, akik a következő lenyűgöző kisfilmet készítették extrém kirándulásukról. Tériszonyosoknak nem ajánljuk.NewsOrigoMini Beyoncé és kis PSY fergeteges produkciójahttp://www.life.hu/news/20140212-egy-koreai-tehetsegkutatoban-profin-utanozza-beyoncet-es-psy-t-ket-kisgyerek.htmlA Gangnam Style előadója, a koreai PSY és az amerikai világsztár, Beyoncé bőrébe bújt két gyerek egy koreai tehetségkutató színpadán.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.