Pamela Anderson egy kutyának vetkőzik

Forrás: Vimeo/Pamela Anderson -
fehérnemű kutya vetkőzés PETA Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson nem az a szégyellős fajta, láttuk már meztelenül eleget. A nemrég megjelent videó különlegessége, hogy egy szőrös négylábú kedvéért dobja le a textilt.

Valentin-napon került fel az internetre az a videó, amelyben a rövid hajú Pamela Anderson vetkőzik. A szexi, 46 éves sztár nem először szabadul meg a ruhájától, de talán még soha nem tette mindezt egy négylábú kedvéért. Monsieur Brando - a kutya - kicsit olyan, mintha nem lenne magánál, amikor ráközelít a kamera.

Forrás: Vimeo/Pamela Anderson

A PETA állatvédő szervezet és Pamela Anderson alapítványa ezzel a videóval hívják fel a gazdik figyelmét arra, hogy figyeljenek kedvenceikre télen. Ha nem is tartják őket a lakásban, biztosítsanak nekik kellően meleg helyet ahhoz, hogy túléljék a téllel járó nehézségeket: a hideget, a jeget és a havat. A videót itt megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.