Vilmos és Harry is segített az árvíz elleni védekezésben

eső Anglia herceg áradás Vilmos herceg önkéntesség homokzsák Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angliát hetek óta ítéletidő sújtja, hurrikánszerű szélviharok kíséretében három nap alatt egy hónapnyi csapadék zúdult le. Vilmos és Harry herceg pedig kötelességüknek érezték, hogy részt vegyenek a munkálatokban, így önkéntesként pakolták a homokzsákokat.

II. Erzsébet királynő unokái esőben, vízben gázolva hordták a homokzsákokat a Temzénél. A megáradt folyónál a trónörökösök a mentésben részt vevő Királyi gárda tagjait segítették - tájékoztat a Daily Mail.

Lapinformációk szerint Vilmos és Harry herceg örömmel segítettek, egyedül csak az újságíróknak nem örültek, mert nem akarták jelenlétükkel elterelni a figyelmet a bajtársaik érdemeiről – mondta a Daily Mailnek Graham Leaver, Datchet város parókiájának alkalmazottja.

Mindenki megdöbbent a magyar zenész halálánhttp://www.life.hu/news/20140216-holtan-talaltak-ra-leanyfalun-a-duna-parton-herpai-sandorra-a-v-moto-rock-dobosara.htmlKihűlt állapotban találtak rá pár napja Leányfalun a Duna-parton Herpai Sándorra, a V’ Moto-Rock dobosára. Kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni - tájékoztat az Origo. Az eseten mindenki megdöbbent.News--Ismerd meg a világ legtetováltabb párját!http://www.life.hu/news/20140215-a-vilag-legtetovaltabb-parja-gabriela-es-victor-peralta.htmlHadd mutassuk be nektek Gabriela és Victor Peraltát, akik Guiness rekorderek a javából: a párok közül nekik van a legtöbb tetoválásuk a világon.News--Pamela Anderson egy kutyának vetkőzikhttp://www.life.hu/news/20140215-pamela-anderson-vetkozik-a-peta-videojaban.htmlPamela Anderson nem az a szégyellős fajta, láttuk már meztelenül eleget. A nemrég megjelent videó különlegessége, hogy egy szőrös négylábú kedvéért dobja le a textilt.NewsOrigoEgyéves Asha, az állatkert cuki kiselefántjahttp://www.life.hu/news/20140214-asha-az-allatkert-elefantja-egyeves-szuletesnapjat-tortaval-unnepelte.htmlTortával köszöntötték az állatkert sztárját, aki 2013. február 14-én, éppen Valentin-napon született.News--Hókotró végzett egy kismamával New Yorkbanhttp://www.life.hu/news/20140214-hokotro-utott-el-egy-terhes-not-new-yorkban-az-asszony-meghalt-a-csecsemot-sikerult-megmenteni.htmlHókotró ütött el egy terhes nőt az amerikai metropoliszban. A kismama meghalt, de a csecsemőt még meg tudták menteni – írja a CNN nyomán az index.hu. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.