Lelőtték a venezuelai szépségkirálynőt

Forrás: AFP/Mauricio Centeno -
Venezuela szépségkirálynő Genesis Carmona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindössze 22 éves Genesis Carmonát egy ismeretlen fegyveres lőtte le a venezuelai tüntetésen. 

A fiatal modell szerdán egy tüntetés sűrűjébe csöppent, és épp a valenciai főéren volt, amikor egy katona lőni kezdte a tömeget. Egy golyó a fején találta el Genesist, akit azonnal motorra ültettek, és két férfi rögtön elindult vele a kórházba - írja a Mirror. Az életét azonban sajnos nem lehetett megmenteni - a kórházba szállítása után nem sokkal elhunyt.

Forrás: AFP/Mauricio Centeno

Januárban egyik másik venezuelai szépséggel hunyt el tragikus körülmények között: Mónica Spears Mootz venezuelai színésznő, modell, az ország egykori szépségkirálynője és ír férje, Thomas Henry Berry rablógyilkosok áldozata lett. Kislányuk életben maradt, de megsebesült a támadásban.

Genesis Carmona Forrás: Facebook/Genesis Carmona
Egykori csapattársa tartja a lelket Schumibanhttp://www.life.hu/drlife/20140220-felipe-massa-bent-volt-michael-scumachernel-a-korhazban.htmlByeAlex: "Unalmasak a tehetségkutatók"http://www.life.hu/bulvar/20140220-byealex-a-dal-digitalis-kommentatora-az-x-faktor-enekesnoje-krasznai-tunde-a-megasztaros-der-heni-es.htmlÖrdög Nóra egyedül vezeti a Szombat esti lázthttp://www.life.hu/bulvar/20140220-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-egyedul-vezeti-a-szombat-esti-laz-cimu-musort.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.