szavazás vélemény A Dal 2014 Eurovíziós Dalfesztivál ByeAlex Németország Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akárcsak tavaly ByeAlex eurovíziós dalára, idén is felkapták a németek a fejüket Kállay-Saunders András Running című nótájára. Lehet, hogy ismét behúznak minket a németek a legjobb 10 közé?

Kállay-Saunders András dalát nemcsak a magyar, hanem a német közönség is szereti. Legalábbis ez derül ki az Eurovíziós Dalfesztivál német honlapjára feltett írásokból. A kommentelők egzotikus kis országnak nevezik Magyarországot, ahol jó nóták születnek – írja a Blikk.

Forrás: MTVA

Íme, pár üzenet, amitől dagadhat a mellünk:

Teljes lett Nánási Pál családjahttp://www.life.hu/news/20140226-nanasi-pal-fotomuvesz-ordog-nora-es-mici-mellett-mar-pityuval-is-kiegeszitette-a-csaladi-portret.htmlA fotóművész újabb csodálatos, fekete-fehér felvételén már a teljes família megjelenik! Erre vártunk!NewsOrigoRöhögőgörcsöt kapott a kis majomhttp://www.life.hu/news/20140226-youtube-videoban-kapott-rohogogorcsot-a-csiklandos-majom.htmlA Life.hu szerkesztősége szerint az alábbi a hét - egyik - legcukibb videója.NewsOrigoElhunyt Paco de Lucíahttp://www.life.hu/news/20140226-paco-de-lucia-spanyol-flamencogitaros-67-eves-koraban-elhunyt.htmlA híres spanyol flamencogitáros szívinfarktust kapott. 67 éves volt.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.