Két hétig őrizték halott gazdájukat a boxerek

boxer halál állatmentés őrzés Noé Állatotthon gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ebek fizikailag jó állapotban vannak, a lelkük viszont romokban. Gazdájuk állítólag öngyilkos lett.

Február 21-én a BRFK központi ügyelettől kapott egy riasztást az Állatmentő Liga önkéntese, hogy egy lakásban több hete nem volt mozgás, és durva szagok terjengnek már az utcán is. A lakásban 2 boxerről is tudtak a szomszédok. A tűzoltóság feltörte a lakást, és beigazolódott a gyanú: a gazdi több hete meghalt – írja a boxermentes.hu.

Gaston és Szimba Forrás: Állatmentő Liga

A két kutyus nagyon feszült volt, de nincsenek rossz bőrben, annak ellenére sem, hogy 2 hete nem mozdultak ki a lakásból. A gazdi az információk szerint saját kezével vetett véget az életének, de az ebekről megtalálásáig gondoskodott: minden helyiségben volt víz és nagy mennyiségű élelem. A két boxer, Gaston és Szimba a NOÉ Állatotthon boxer fajtamentő csoportjának védence lett. Most gazdikat keresnek.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Öt év után került elő az elcsatangolt ebhttp://www.life.hu/news/20140226-max-a-nyolceves-nemet-juhaszkutya-ot-ev-utan-kerult-vissza-gazdajahoz-debrecenbe.htmlA német juhászkutya még ősszel került vissza debreceni családjához. Bejárta a fél világot?NewsOrigoÍgy örülnek a tehenekhttp://www.life.hu/news/20140226-a-elso-tavaszi-napon-kiengedtek-a-karambol-a-teheneket-akik-vidaman-szokellve-elveztek-a-reten-a.htmlMegindító videót találtunk, amelyben a boldog tehenek vidáman szögdelve élvezik a szabadságot. A súlyos állatok akár a csahos kutyusok, úgy futkároznak a réten.News--Teljes lett Nánási Pál családjahttp://www.life.hu/news/20140226-nanasi-pal-fotomuvesz-ordog-nora-es-mici-mellett-mar-pityuval-is-kiegeszitette-a-csaladi-portret.htmlA fotóművész újabb csodálatos, fekete-fehér felvételén már a teljes família megjelenik! Erre vártunk!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.