halál gyász II. Erzsébet brit királynő edző Vilmos herceg lovaspóló brit uralkodóház Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercege egykori lovaspóló-edzőjét gyászolja, aki nemrég hunyt el.

Vilmost és testvérét, Harryt is oktatta az a díjnyertes lovaspólótanár, aki kedden távozott az élők sorából, miután egy szörnyű baleset után már nem tért magához. A szerencsétlenség az Everglades Lovaspóló Klubban történt Wellingtonban: egy másik játékos véletlenül eltalálta Carlos Gracida lovát az ütőjével, amitől az állat annyira megijedt, hogy levetette hátáról az edzőt, majd rá is taposott. Olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy soha többet nem tért magához. Ő volt az, aki megtanította a játék alapjaira a hercegeket.

Forrás: AFP/Getty Images/John Shearer

Vilmosról köztudott, hogy imádja a lovaspólót, számos ilyen eseményen részt vesz és aktívan játszik. Legutóbb kis híján balesetet is szenvedett egy meccsen. Úgy tudni, Erzsébet királynőnek is Carlos volt a kedvenc játékosa, így az egész brit udvar gyászolja őt. Az angol hercegeken kívül tanította még az egykori görög királyt, II. Konstantint és a Rocky sztárját, Sylvester Stallonét is.

Szakít lányával Miranda Kerr édesanyjahttp://www.life.hu/news/20140227-miranda-kerr-ausztral-modell-edesanyja-therese-felmondott-lanya-kozmetikai-cegenel-sajat.htmlA szupermodell édesanyja úgy döntött, kilép lánya árnyékából, és megvalósítja régóta dédelgetett álmát.NewsOrigoEnnyire segítőkészek a magyarokhttp://www.life.hu/news/20140227-egy-utcan-fagyoskodo-kislannyal-teszteltek-mennyire-segitokeszek-a-magyarok.htmlEgy didergő kislánnyal tesztelték, mennyire vagyunk segítőkészek, ha egy szenvedő kiszolgáltatott embertársunkkal találkozunk.News--Praktikus mobilfekhely hajléktalanoknakhttp://www.life.hu/news/20140227-laczko-juli-magyar-designer-ujrahasznosithato-anyagbol-keszitett-hordozhato-mobil-fekhelyet.htmlA hordozható, újrahasznosított anyagból készült fekhely terve egy magyar lány fejéből pattant ki. Zseniális!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.