sampon Tréfa hajmosás fiú fürdés barátok zuhanyzás végtelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sose állj háttal az ajtónak, amikor a közös zuhanyzóban hajmosásra vetemedsz, mert lehet, hogy egy végtelen fürdőzés vár rád! Szakadunk a röhögéstől.

Vicces videót találtunk egy megtréfált fiúról, aki gyanútlan hajmosásba kezdett, ám a haverjai úgy döntöttek, tesznek arról, hogy sokáig tartson a fürdőzés. Az áldozat háta mögött ugyanis egy srác samponnal a kezében készenlétben áll, és folyamatosan újranyom egy adaggal a fejére. A szerencsétlen áldozat ebből semmit nem érzékel, már a fali zuhanyzót is majdnem letöri, annyira mossa a fejét.

Az akcióról készült videót itt nézheted meg:

Rihanna frizurájával Oscarozott Jared Letohttp://www.life.hu/news/20140303-jared-leto-oscar-dijas-szinesz-haja-ugy-festett-mint-rihanna-2013-as-voros-szonyeges-frizuraja.htmlA frissen díjazott színész hosszú haja úgy állt, mint az énekesnő 2013-as vörös szőnyeges frizurája. De ha jobban megnézzük, Jézusra is hasonlít – vicceskedik az egyik amerikai portál. News--Pistorius: „Nem vagyok bűnös" - Percről percrehttp://www.life.hu/news/20140303-oscar-pistorius-hatszoros-paralimpiai-bajnok-del-afrikai-futo-artatlannak-vallotta-magat-ugyenek.htmlElkezdődött a paralimpiai bajnok futó ügyének tárgyalása a dél-afrikai Pretoriában. Azzal vádolják, hogy tavaly februárban megölte a barátnőjét. Ő azonban ártatlannak vallja magát.NewsOrigoOscar-selfie sztárokkal: felrobbant a Twitterhttp://www.life.hu/news/20140303-ellen-degeneres-oscar-gala-haziasszonya.htmlKét óra alatt több mint kétmillióan osztották meg a gála műsorvezetőjének világsztárokkal zsúfolt önfotóját. Nagyon menő!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.