gyilkosság rögzítés rendőrség térfigyelő kamera Kőbánya szúrás Budapest kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapest X. kerületében hétfőn találták meg a fiatal Brigitta holttestét. A nyomozást segítheti egy térfigyelő kamera felvétele.

Ahogy a Life.hu is megírta, holtan találtak egy fiatal lányt keddre virradóra Budapest X. kerületében. L. Brigitta holttestére hétfőn egy járókelő talált rá. Állítólag fél tucat késszúrással végeztek vele. A környéken térfigyelő kamerák is találhatók, ezért van remény, hogy a gyilkosság rögzítve lett – írja a Bors.

A rendőrség hosszú órákon át helyszínelt. A nyomozók bementek egy közeli gimnáziumba. Az iskola térfigyelő kamerája pont rálát a helyszínre, a lap információi szerint a rendőrség bekérte a felvételeket. Az újság úgy tudja, a tettes egy világos színű Hondával ment el a gyilkosság helyszínéről. Az áldozatnak lopás miatt korábban már volt rendőrségi ügye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.