Kétségbeesetten védekezett a 17 éves lány, de hiába

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
seb gyilkosság késszúrás rendőrség hajtóvadászat áldozat kriminálpszichológus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szúrt sebek arra utalnak, hogy a Száva utcai gyilkosság áldozata, a 17 éves Brigi kétségbeesetten védekezett a támadójával szemben - tudta meg a Blikk.

Szembeszállt gyilkosával Brigitta, erre utal a számtalan szúrt és vágott seb a testén. "A sok szúrás és sérülés arra utal, hogy a gyilkos dühből cselekedett. Ilyenkor minden belső kontroll kikapcsol. Ezt az elméletet támasztja alá az is, hogy a holttestet nem próbálta elrejteni, egysze­rűen otthagyta az útszélen" – mondta el Bilkei Pál kriminál­pszichológus a Blikknek, aki szerint nem előre eltervezett gyilkosságról van szó.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség hajtóvadászatot indított a lány gyilkosa után - jelenleg a környék lakóinak kikérdezése zajlik, és vizsgálnak egy használt óvszert is, amely a feltételezett tetthelyen maradt, bár azt sem lehet kizárni még, hogy az áldozatot később helyezték arra a helyre, ahol megtalálták.

Az utcán öltek meg egy fiatal lánythttp://www.origo.hu/itthon/20140304-lelottek-egy-18-eves-lanyt-a-nyilt-utcan.htmlEgy lány holttestére bukkantak kedden kora reggel Kőbányán. Helyszíni tudósítónk szerint a Száva utca és a Zágrábi utca kereszteződésénél találták meg. A környéken lakók semmit nem hallottak. A gyilkost még keresik.Itthon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.