Hacser Józsa Siófok halál rokonság temetés önkormányzat költség Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elhunyt Jászai Mari-díjas színésznő temetéséről a siófoki önkormányzat gondoskodik.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a múlt kedden elhunyt színésznő temetése kérdéses volt, mert úgy tudni, nincs élő rokona, aki gondoskodjon a szertartásról. A Blikk úgy tudja, hogy a siófoki önkormányzat vállalta magára Hacser Józsa búcsúztatását. A ceremóniát március 28-án, 15 órakor tartják a siófoki temető ravatalozójában. Hamvait aztán a Balatonban szórják szét.

Hacser Józsa Palásthy György Másfél millió című filmjében Forrás: filmkultúra.hu

A színésznő több mint húsz éve élt Siófokon. A lap értesülései szerint mivel rokon egyelőre nem jelentkezett a tragédia óta, a temetést a siófoki önkormányzat fizeti, árát Józsa Balaton-parti házára terhelik. Korábban már volt arról szó, hogy a színésznő minden vagyonát egyetlen unokatestvérére hagyja, aki a mai napig nem jelentkezett. Ha idővel mégis benyújtja igényét az örökségére, akkor rendeznie kell a temetési költségeket. Ha nem kerül elő, a ház az önkormányzatra száll.

Hacser Józsa holttestére múlt kedden bukkantak házában, miután napok óta nem adott életjelet magáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.