klipforgatás Twitter Shakira ruha menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habos-babos hófehér ruhában és fátyolban pózol az énekesnő.

Menyasszonyi ruhás képpel ugratja rajongóit Shakira. A kolumbiai énekesnő, aki immár 3 éve él párkapcsolatban a spanyol futballistával, Gerard Piquével (akitől nem mellesleg egy kisfia is született), Twitteren osztotta meg magáról a hófehér ruhás fotóját.

Forrás: Twitter/Shakira

Mielőtt azonban bárki esküvői harangszókat vélne hallani, eláruljuk: az énekesnő Empire című számának klipforgatásának egy részletét tette közszemlére. Vagy netalán Gerard-nak akart utalni ezzel valamire?

Másodjára is apa lesz Christian Balehttp://www.life.hu/csalad/20140310-christian-bale-brit-szinesz-felesege-sibi-blazic-masodik-gyermekuket-varja.htmlMásodik gyermekét várja a színész felesége, Sibi Blazic.Család--Debrecenbe kéne menni - Ismerd meg jobban a nyüzsgő várost!http://www.life.hu/lifeutazas/20140306-utazas-es-programajanlo-debrecen.htmlA pulykakakast mindenkinek az ízlésére bízzuk, de az tény, hogy Debrecenben nem fogsz unatkozni. Akár egy napra érkezel, akár több napot töltesz a városban, soha nem fogsz kifogyni a látni- és tennivalókból.Utazás--Neccben takarít Madonnahttp://www.life.hu/news/20140310-madonna-amerikai-enekesno-neccharisnyaban-takarit-instagram-fotojan.htmlMielőtt még a stúdióba indult volna, úgy döntött, végez egy kis házimunkát is – a fotó kedvéért.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.