gyilkosság feleség rendőrség lövés Amerika fej terhes Pennsylvania
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag véletlenül sült el a fegyvere annak az amerikai férfinak, aki fejbe lőtte feleségét. Az asszony nem élte túl a balesetet.

Még javában tart Oscar Pistorius ügye - aki lelőtte barátnőjét, mert állítólag betörőnek hitte –, és máris itt az újabb félreértésen alapuló tragédia. Egy pennsylvaniai férfi állítja, véletlenül lőtte le terhes feleségét - írja az index a rawstory.com alapján. A nőt hiába szállították azonnal kórházba, nem tudták megmenteni az életét.

Az orvosok császármetszést végeztek rajta, de addigra a gyerek is meghalt. A férfi azt mondta a rendőröknek, nem vette észre, hogy töltve van a fegyvere, így sülhetett el, miközben tisztította a pisztolyt. A házaspár két gyereke otthon volt a baleset idején. A tragédia után rokonoknál helyezték el őket.

A szerencsétlenséget a férfi jelentette be a rendőrségen, és a rendőrök szerint az egész eljárás alatt együttműködött velük. A szomszédok szerint a férfi civil diszpécserként dolgozott a pennsylvaniai rendőrségnél, de tavaly elvesztette a munkáját. A házaspár barátai szerint soha nem mutatták annak jeleit, hogy valami gond lenne a házasságukkal. A férfi ellen nem indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.