Felébredt a kómából, más ember lett egy autóbalesetet szenvedett nő

Fókusz kóma autóbaleset RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balatonalmádiból elindulva az úton egy kamionos rohant Arany-Tóth Zitáék autójába 10 évvel ezelőtt. A nő két és fél hónapig volt kómában, a felépülése közel tíz évig tartott és ismerősei, barátai szerint egészen más ember lett.

Bár Zita 38 éves lesz, de ő 18-nak érzi magát, ugyanis a baleset előtti időszakra egyáltalán nem emlékszik. "Amit mesélnek a szüleim, a hozzátartozóim, abból gondolom, hogy tényleg két világ határán lebeghettem" - vélekedik Zita, aki úgynevezett retrográd amnéziában szenved, ami súlyos koponyasérülésekkor gyakori. A Fókusz elvitte a nőt a karambol helyszínére. Hogy Zita mit érzett ott, az alábbi videóból megtudhatod.

Havazhat a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20140311-marcius-15-en-hidegfront-erkezik-magyarorszagra-16-an-havazhat-is.htmlAz időkép jelentése szerint szombaton egy hidegfront érkezik, vasárnap pedig hózáporok is várhatók Magyarországon.NewsOrigoElhunyt Nádas Tamás műrepülő-világbajnokhttp://www.life.hu/news/20140307-elhunyt-nadas-tamas-murepulo-vilagbajnok-katarban-zuhant-le-a-gepe.htmlPénteken délután elhunyt a többszörös magyar műrepülőbajnok Nádas Tamás, amikor Katarban egy repülőnapon a gépe egy fejjel lefelé végrehajtott gyakorlat közben lezuhant - írja a Dehir.hu nyomán az Origó.NewsOrigoÉlő adásban mondott fel a magyar származású műsorvezetőhttp://www.life.hu/news/20140306-liz-wahl-magyar-szarmazasu-musorvezeto-elo-adasban-mondott-fel.htmlAz orosz állam finanszírozásával működő, angol nyelvű Russia Today csatorna magyar származású műsorvezetője élő adásban mondott fel.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.