Két lánnyal csókolózott Jessica Simpson

Forrás: Instagram/Jessica Simpson -
csók buli barátnő Jessica Simpson babaváró leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leszbikus csókba torkollott a babaváró buli: az énekesnő két barátnőjével keveredett intimebb viszonyba.

Nem aprózta el a dolgot Jessica Simpson: egyszerre két barátnőjével váltott forró csókot, amelyet aztán azonnal meg is osztott Instagram-oldalán. A kétgyerekes anyuka mentségére szóljon, hogy egyrészt így nem is lehet igazán csókolózni, másrészt épp egy másik barátnőjük babaváró buliján hágott tetőfokára a hangulat.

Jessica Simpson és a két barátnő Forrás: Instagram/Jessica Simpson
Fogyasztótablettákat szed Tóth Vera?http://www.life.hu/drlife/20140311-a-supertv2-a-hal-a-tortanjaban-toth-vera-arrol-beszelt-magaval-hozta-a-fogyasztotablettait-is.htmlA SuperTV2 Hal a tortán című műsorában Pintér Tibor igazán kitett magáért, vendégei pedig degeszre tömték a hasukat. Dr. LifeOrigoMost megnézheted a kislány Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/bulvar/20140311-liptai-claudia-a-supertv2-kasza-cimu-musoraban-gyerekkori-fotoit-is-megmutatta.htmlKasza Tibor műsorában vendégeskedett hétfőn este Liptai Claudia, aki sok minden más mellett a gyerekkoráról is mesélt. Ennek illusztrálásaképpen azt is megmutatta, hogyan nézett ki gyerekként.TV + BulvárOrigo"Ölelnélek, de én csak így tudok" - Üvöltötte és megfeszülthttp://www.life.hu/kult/20140309-a-kiscsillag-szeles-cimu-albumanak-lemezbemutatojan-jartunk.htmlMár megvolt a jegyem a lemezbemutatóra, turkáltam egy pólót is a bulira, amikor végre, kevéssel a rendezvény előtt meghallgattam a Kiscsillag új albumát. Akkor azt gondoltam, hogy jó, szép ez, meg jószagú, olyan kis kellemes. Hánykolódunk majd rá kicsit az A38-on, nyáron meg majd ülünk rá az orfűi porban, és dúdolgatjuk A kis óceánt a sör mellé. Aztán március első hétvégéjén bemutatták a Szelest.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.