Vodkával mentették meg a kutya életét

Forrás: http://animalaccidentemergency.files.wordpress.com/ -
kutya Melbourne alkohol Ausztrália veseelégtelenség fagyálló folyadék vodka állatorvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A biztos haláltól mentették meg Charlie-t, akit ennek érdekében az állatorvosok két napon keresztül részegen tartottak.

48 órán át folyamatosan adagolták az alkoholt annak a máltai terriernek, amelyiket etilén-glikol mérgezéssel szállították egy Melbourne-i állatklinikára. A kutya, Charlie ugyanis nagy mennyiségű fagyállót ivott. Az édeskés ízű folyadék fogyasztása veseelégtelenséget okoz.

Charlie és gazdája Forrás: http://animalaccidentemergency.files.wordpress.com/

A biztos haláltól az alkohol mentette meg, amely megváltoztatja a kémiai reakciót és ezáltal megakadályozza a veseelégtelenség bekövetkezését. Charlie-ba egy orrán keresztül a gyomrába vezető csövön át vezették a nagyjából 7 deci alkoholmennyiséget. Megmentői viccesen csak úgy kommentálták ezt a két napot, hogy a kutyus valójában egy hatalmasat bulizott a hétvégén.

Patkányfogók, bowlingbábu-felállítók, ébresztők - régi idők jól fizető szakmáihttp://www.life.hu/csalad/20140304-regi-idok-keresett-szakmai-hol-vannak-most.htmlMíg a 20. században akár a gazdagság ígéretét is jelenthette valamilyen jól fizető szakma kitanulása, addig manapság már jó fizetést asztalosként vagy szerelőként csak az igazán kiemelkedők várhatnak – bizonyos szakmák pedig szinte teljesen eltűntek.CsaládOrigoFogyasztótablettákat szed Tóth Vera?http://www.life.hu/drlife/20140311-a-supertv2-a-hal-a-tortanjaban-toth-vera-arrol-beszelt-magaval-hozta-a-fogyasztotablettait-is.htmlA SuperTV2 Hal a tortán című műsorában Pintér Tibor igazán kitett magáért, vendégei pedig degeszre tömték a hasukat. Dr. LifeOrigoMost megnézheted a kislány Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/bulvar/20140311-liptai-claudia-a-supertv2-kasza-cimu-musoraban-gyerekkori-fotoit-is-megmutatta.htmlKasza Tibor műsorában vendégeskedett hétfőn este Liptai Claudia, aki sok minden más mellett a gyerekkoráról is mesélt. Ennek illusztrálásaképpen azt is megmutatta, hogyan nézett ki gyerekként.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.