Kitüntetést kapott a hajléktalant befogadó lány

Szandra hajléktalan befogadás kitüntetés idős asszony Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitüntetést kapott Újházi Szandra, aki befogadta a hat éve utcán élő 78 éves Ica nénit.

Ahogy a Life.hu is megírta, Szandi magához költöztette és nagymamájává fogadta Ica nénit, aki hat éve az utcán élt. Az idős asszony azonban nem tudott alkalmazkodni új életéhez és hamarosan újra az utcán kötött ki. A lány azonban megbocsájtott neki és leszögezte, bármikor visszatérhet hozzá Ica néni. Szandrát a történtek után sokan azzal vádolták, érdekből vállalta, hogy együtt éljen a hajléktalan nénivel, de most elégtételként kitüntetést kapott önzetlen cselekedetéért.

Forrás: facebook/Újházi Szandra

„Nem szerettem volna dicsekedni, de annyira jól esett, hogy úgy döntöttem, megosztom veletek az örömöm. Még ha nem is úgy sikerült minden ahogy elterveztem, akkor is boldog vagyok, hogy ennyi remek embert ismerhettem meg" - írta Szandra közösségi oldalán.

Rekonstruálják a gyilkosság helyszínét – folytatódik Pistorius perehttp://www.life.hu/news/20140312-a-baratnoje-meggyilkolasaval-vadolt-oscar-pistorius-targyalasanak-nyolcadik-napja.htmlNyolcadik napjához ért a barátnője megölésével vádolt, amputált lábú sportoló tárgyalása.News--Felébredt a kómából, más ember lett egy autóbalesetet szenvedett nőhttp://www.life.hu/news/20140311-felebredt-a-komabol-mas-ember-lett-egy-autobalesetet-szenvedett-no-arany-toth-zita.htmlBalatonalmádiból elindulva az úton egy kamionos rohant Arany-Tóth Zitáék autójába 10 évvel ezelőtt. A nő két és fél hónapig volt kómában, a felépülése közel tíz évig tartott és ismerősei, barátai szerint egészen más ember lett.NewsIzzad és kiabál Pistorius – folytatódik a perehttp://www.life.hu/news/20140311-oscar-pistorius-a-baratnojet-reeva-steenkampot-tavaly-februarban-lelovo-paralimpiai-bajnok-futo.htmlA hetedik tárgyalási napon ismét a patológus vallomását hallgatja meg a bíróság. A sportoló egyre rosszabbul tűri a tárgyalást.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.