L'Wren Scott divattervező depresszió probléma párkapcsolat öngyilkosság koncert megcsalás adósság Mick Jagger anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rolling Stones frontemberének barátnője anyagi és magánéleti problémákkal küzdött, és valószínűleg végső elkeseredésében vetett véget önkezével életének. 

Ahogy a Life.hu is megírta, hétfőn öngyilkosságot követett el Mick Jagger 49 éves divattervező barátnője, L'Wren Scott. Most arra is fény derült, a csillogó sztárok életét élő Scottnak komoly anyagi problémái voltak, mert vállalkozásában több mint hatmillió dolláros adóságot halmozott fel – írja a Mail Online.

Forrás: AFP

A divattervező depresszióval küzdött és anyagi gondok nyomasztották. Párkapcsolatára pedig az nyomta rá a bélyeget, hogy bár több mint tíz éve alkottak egy párt, Jagernek esze ágában sem volt feleségül kérnie, sőt fűvel-fával megcsalta Scottot. A barátok állítják, az énekes szerette barátnőjét és amikor értesítették a halálhírről, teljesen összeomlott.

Jagger a hír hallatán felfüggesztette a Rolling Stones ausztrál turnéját és egyelőre nem tudni, mikor folytatják a koncertsorozatot.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!
Washingtont ellepte a hóhttp://www.life.hu/news/20140318-nagy-mennyisegu-ho-esett-marcius-17-en-az-egyesult-allamok-keleti-partvideken.htmlMíg idehaza a tavaszi időnek és a napsütésnek örülünk, addig az Egyesült Államok egyes részeit beborította a fehérség...NewsElképesztő: 4500 km-t gyalogolt egy férfihttp://www.life.hu/news/20140317-christoph-rehage-aki-4500-kilometert-gyalogolt-kinan-keresztul.htmlMegrázó videó és fotó Christoph Rehage-ről, aki 4500 kilométert gyalogolt Kínán keresztül. A férfi az út közben teljesen átváltozott.NewsVilágsztárok a globális szexipar ellenhttp://www.life.hu/news/20140317-dustin-hoffman-justin-timberlake-es-ashton-kutcher-a-globalis-szexipar-ellen-tiltakozik.htmlVilághírű színészek és énekesek emelték fel hangjukat a globális szexipar ellen.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.