Túlélhette volna Pistorius barátnője

Forrás: AFP/Leon Sadiki -
gyilkosság ballisztikai szakértő lövés Oscar Pistorius paralimpikon tárgyalás Reeva Steenkamp túlélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyilkossággal gyanúsított paralimpiai bajnok futó tárgyalásának 13. napján több tanút is meghallgattak, érdekes részletek derültek ki.

A ballisztikai szakértő megállapította, hogy az első lövés után Reeva Steenkamp az újságtartóra esett, viszont ha akkor a földre zuhan, akkor a többi golyó vélhetően nem találta volna el, vagyis túlélhette volna az esetet. Megtudtuk azt is, hogy a sportoló pornót nézett a gyilkosság estéjén – tudósít az Origo.hu, ahol élőben követhetitek a tárgyalás menetét.

Forrás: AFP/Leon Sadiki

Alföldi Róbert videóban beszél másságárólhttp://www.life.hu/news/20140318-alfoldi-robert-szinesz-d-toth-kriszta-musorvezeto-oroszlan-szonja-szineszno-titkos-torteneteikkel.htmlA Life.hu Alföldi Róbert, D.Tóth Kriszta és Oroszlán Szonja történetére kapta fel a fejét. A magyar hírességek fura történeteikkel hívják fel a figyelmet arra, hogy megéri nyitottnak lenni ahelyett, hogy az előítéletekre hallgatnánk - írja a Google Sajtóiroda. NewsRTLKLUBEzért lett öngyilkos Jagger barátnőjehttp://www.life.hu/news/20140318-kiderult-miert-lett-ongyilkos-l-wren-scott-divattervezo-mick-jagger-a-rolling-stones-frontemberenek.htmlA Rolling Stones frontemberének barátnője anyagi és magánéleti problémákkal küzdött, és valószínűleg végső elkeseredésében vetett véget önkezével életének. News--Börtönbe került Chris Brownhttp://www.life.hu/news/20140318-chris-brown-amerikai-enekes-bortonbe-kerult.htmlMegszegte a rehabilitációs központ szabályait több ponton is, ezért kirúgták. Most a hűvösön ülve várja a következő tárgyalást.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.