Ilyenek a boldog állatok!

Forrás: BoredPanda -
boldogság pareidolia fotók érzelem állatok nevetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a zoológusok között a mai napig nincs egyetértés abban, hogy képesek-e az állatok mosolyogni, ahhoz nem fér kétség, hogy az alábbi élőlények pont úgy néznek ki, mintha nagyon-nagyon boldogok lennének. 

Hogy valódi érzelmeket látunk-e az állatok arcán, vagy csupán úgynevezett pareidoliáról (egy olyan illuzorikus érzet, amely bizonytalan és véletlenszerű ingereket - többnyire hangokat vagy képeket - konkrétnak és tisztán kivehetőnek tüntet fel. Az ismertebb példák közé tartozik a felhőkben látni állatok alakját vagy arcokat, vagy emberarcot felfedezni a Holdban, vagy rejtett üzeneteket hallani a visszafelé lejátszott lemezeken) beszélhetünk, nyilván nem tudjuk eldönteni. Persze, nem is a mi dolgunk... Mi pont beérjük annyival, hogy gyönyörködjünk ezeken a kedves kis állatokon. A szívmelengető képsorozatot ITT nézheted meg!

Forrás: BoredPanda
Hűha! Ez aztán a merész mutatványhttp://www.life.hu/news/20140319-scott-young-kezenallt-a-magasban-meresz-mutatvanyt-hajtott-vegre-biztos-nem-teriszonyos.htmlElképesztő tornagyakorlatot hajtott végre egy srác a magasban. Gyenge idegzetűeknek nem ajánljuk! NewsOrigoÍme, a legviccesebb szabályszegőkhttp://www.life.hu/news/20140319-osszeallitas-vicces-szabalyszegok-kepeibol.htmlElőfordul, hogy az ember véletlenül sérti meg a szabályokat, de sokkal viccesebb, amikor valaki szánt szándékkal gúnyol ki valamiféle korlátozást. Az pedig különösképpen jópofa, amikor állatok "keverednek" ilyen helyzetbe. NewsOrigoPhotoshoppal segített a fotós az elhagyott állatoknakhttp://www.life.hu/news/20140311-help-dogs-with-images-program-kereteben-ban-sarolta-budapesti-fotos-gyonyoru-kutyas-kepeket.htmlBán Sarolta budapesti fotós elképesztő szürreális képeket készített, hogy megváltoztassa az elhagyott és menedéket kereső állatok "megítélését".NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.