Így kezeld a mobilfüggőséged - elgondolkodtató reklám

mobil függőség reklám Coca-Cola közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Coca-Cola kreatív reklámja arról, mennyire eltávolodtunk a valóságtól az okostelefonok térnyerése óta.

Nem figyelünk egymásra eléggé, és személyes kapcsolataink ápolása helyett inkább a mobiltelefonunkat nyomkodjuk. Ezzel a témával foglalkozik egy gondolatébresztő videó is. A filmben azt látjuk, hogy a vacsoraasztalnál ülő szerelmespár és család, nem egymásra figyel, inkább a közösségi oldalára posztolgat. A cég meglepő megoldást kínál a problémára, nézd meg a videót:

Tüntetnek a maláj gép utasainak dühös hozzátartozóihttp://www.life.hu/news/20140325-a-malaysia-airlines-utasainak-hozzatartozoi-tiltakoznak-malajziaban-a-pekingi-nagykovetsegnel.htmlTiltakozók százai vonultak Malajzia pekingi nagykövetségéhez, követelve a Malaysia Airlines március 8-án eltűnt gépével kapcsolatos pontos tájékoztatást. Előzőleg a maláj miniszterelnök bejelentette, hogy a gép valószínűleg az Indiai-óceánba zuhant, nincs túlélő.News--Erzsébet királynő megölését tervezi az al-Kaidahttp://www.life.hu/news/20140325-erzsebet-kiralyno-megoleset-tervezi-az-al-kaida-iszlamista-terrorszervezet.htmlEgy hotelben vagy sporteseményen akarja megölni az iszlamista terrorszervezet az Egyesült Királyság uralkodónőjét. A hírek szerint már azt is eltervezték, hogyan.News--Leköpte rajongóit Miley Cyrushttp://www.life.hu/news/20140325-miley-cyrus-amerikai-enekesno-vizzel-kopte-le-rajonoit-tampai-koncertje-kozben.htmlAz énekesnő tampai koncertje közben gusztustalankodott egy kicsit: vizet köpött az első sorban állókra.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.