Eltemették Mick Jagger barátnőjét

Forrás: AFP/Joe Klamar -
L'Wren Scott divattervező búcsú öngyilkos temetés Los Angeles Mick Jagger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L'Wren Scott divattervezőtől szűk körben, családja és barátai vettek végső búcsút Los Angelesben.

A gyászszertartást a Los Angeles-i Hollywood Forever Funeral Home-ban tartották meg. A búcsúztatás során Mick Jagger, valamint az elhunyt bátyja, Randy Bambrough is megemlékezett L'Wren Scott-ról – írja az MTI.

A temető bejárata Forrás: AFP/Joe Klamar

A temetésről kiadott közlemény szerint Jagger lányai, Karis és Jade, valamint unokái is zsoltárokat, költeményeket olvastak fel. Bernard Fowler a Will the Circle Be Unbroken című gospelt énekelte Dave Stewart gitárkíséretével.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Scott holttestére március 17-én talált rá barátnője manhattani lakásában. A stylist az orvosszakértői vélemény szerint felakasztotta magát. Számos világsztárt is megviselt a divattervező halála: megemlékezett róla Nicole Kidman, Madonna és Amy Adams is, akik többször viselték már a ruháit. Galériánkban IDE kattintva megnézheted, melyik híresség rajongott Scottért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.