A budapesti a legjobb repülőtér Kelet-Európában

Forrás: bud.hu -
díj Budapest Airport Kelet-Európa repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapest Airport elnyerte a legjobb kelet-európai repülőtérnek járó díjat a Barcelonában zajló Passenger Terminal EXPO 2014 nemzetközi kiállításon.

Díjazták a budapesti légikikötőt. A Skytrax brit légiközlekedési minőségvizsgáló cég nem kevesebb, mint 160 országban elvégzett repülőtéri utas elégedettségi felmérés összesítése alapján ítéli oda a díjakat. A társaság 39 különféle területen ellenőrzi a repülőtéri szolgáltatások és termékek minőségét, az indulástól kezdve egészen az érkezésig – tudósít az MTI.

Forrás: bud.hu

A minősítést minden esetben az utasok anonim, egységes rendszerű vélemény-nyilvánításának alapján határozzák meg. Kelet-Európában 12 millió utasra terjedt ki a felmérés. A Budapest Airport az elmúlt négy évben folyamatosan dobogós helyen végzett a régióban, így nem meglepetés, hogy a 2013-as eredmények alapján sikerült az élre állnia. A mostani Skytrax-díj egyúttal a budapesti repülőtér régiós népszerűségének az emelkedését is jól tükrözi – írja a cég közleményében.

A Mount Everestre készül Klein Dávidhttp://www.life.hu/news/20140327-klein-david-hegymaszo-oxigenpalack-nelkul-szeretne-megmaszni-a-vilag-legmagasabb-hegyet-a-mount.htmlA hegymászó oxigénpalack nélkül szeretné megmászni a világ legmagasabb hegyét .News--Így élnek az elhunyt világsztárokhttp://www.life.hu/news/20140326-igy-el-halala-utan-egy-lakatlan-szigeten-elvis-presley-kurt-cobain-john-lenon-vagy-marilyn-monroe.htmlVicces sörreklámot készítettek, amelyben azt követheted nyomon, hogyan él halála után Elvis Presley, Kurt Cobain, John Lennon vagy épp Marilyn Monroe.NewsAFPNégy oroszlánt altattak el koppenhágai állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20140326-negy-oroszlant-altattak-el-koppenhagai-allatkertben-ugyanott-ahol-mariust-a-zsirafot-is-megoltek.htmlA zsíráf utánmost oroszlánokat öltek meg a koppenhágai állatkertben - adta hírül a TheGuardian. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.